Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 08/01/19 - 00:20

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Άρη, πυροδοτεί για λίγες μέρες τις παρορμητικές ενέργειες. Αντιδράσεις που δεν ελέγχονται, μπορούν να φτάσουν σε ακραία γεγονότα και ατυχήματα.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σήμερα, γι αυτό κάντε καλή διαχείριση σε καταστάσεις και σε βιαστικές σκέψεις που φέρνουν απομάκρυνση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σελήνη βοηθά στην δημιουργία νέων γνωριμιών.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα σχέδια σας καλό είναι να τα αφήσετε για λίγο στην αναμονή, εφόσον θα υπάρξουν εμπόδια που δεν θα σας επιτρέπουν να τα αναπτύξετε. Μία οικονομική βοήθεια θα σας δώσει ικανοποίηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα υπάρξουν πολλές ανατροπές σε καταστάσεις και σχέδια που είχατε προγραμματίσει. Φροντίστε να έχετε ένα πλάνο, που θα το τηρήσετε τις επόμενες μέρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις που μπορεί να προέλθουν από τον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα. Φροντίστε να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν αυτό είναι απαραίτητο για την ψυχική σας υγεία.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα έχετε με πολλά να ασχοληθείτε, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και οριστικά αποτελέσματα σε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής σήμερα, θα έχει μία δύσκολη συνάντηση με τον Άρη, κάτι που θα σας βγάλει από την ηρεμία, αλλά και την ροή κάποιων καθημερινών σας καταστάσεων. Φροντίστε την υγεία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να έχετε εντάσεις με τον σύντροφό σας, αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μία ανατροπή είναι πιθανή, ενώ μία μετακίνηση θα σας φέρει πολλά ερωτηματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα καταλάβετε ότι θα πρέπει να προσέχετε λίγο παραπάνω αυτά που λέτε στους άλλους, γιατί διαφορετικά μπορεί να προκληθούν, έντονες παρεξηγήσεις και σπάσιμο κάποιων σχέσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή σήμερα θα πρέπει να δώσετε σε κάθε οικονομική σας συναλλαγή, κάτι που θα σας προκαλέσει απώλεια χρημάτων και ηρεμίας. Μία μικρή μετακίνηση, ή μία συνομιλία με δικό σας πρόσωπο, σας δίνει κάποιες πρακτικές λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα πρέπει να αποτραβηχτείτε από τα σημαντικά και τις απόλυτες συμπεριφορές, μιας και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αυτούς τους λόγους. Ασχοληθείτε με την ηρεμία σας, κάνοντας έναν μικρό και απαραίτητο απολογισμό θεμάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε σήμερα τις παρασκηνιακές καταστάσεις, κάτι που θα σας δημιουργήσει αναστάτωση και κακές σχέσεις με τους άλλους. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με αυτά που λέτε και με ότι εννοείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και μάλλον θα έχετε να ξεκαθαρίσετε μία υπόθεση που αφορά τις πηγές εισοδήματος σας. Κάποια καλά νέα στα επαγγελματικά σας.