Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 18/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 18/07/2016

Ενημερώθηκε: 18/07/16 - 00:08

ΚΡΙΟΣ
Μία αλλαγή στην διάθεση σας. Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Αιγόκερω, και θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς. Πολύ πιθανόν να μπορέσετε να δείτε ανθρώπους καρδιάς έως το βράδυ και να μοιραστείτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Έως το βράδυ θα έχετε τακτοποιήσει ένα προσωπικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία μέρα γεμάτη οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή και θα έρθουν καλά μηνύματα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσέξετε το τι θα πείτε στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον- την σύντροφο σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα την στιγμή που και εσείς δεν έχετε πράξει τα καλύτερα. Όλα θα εξαρτηθούν από την σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα θα σας βοηθήσει σε θέματα επαγγελματικά. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει και κάποιο θέμα προσωπικό, αλλά λόγο έντονου πλανητικού συνδυασμού, να συμβούν κάποιες ανατροπές και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα.

ΛΕΩΝ
Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω, σας δίνει μια καλή διάθεση σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Καινούριες καταστάσεις εξελίσσονται κατά την διάρκεια της μέρας. Πολύ πιθανόν επίσης να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας κουράζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Θα θελήσετε να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις πάνω στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η θετική πορεία ή αρνητική αυτών των αποφάσεων θα εξαρτηθούν απόλυτα με αυτά που έχετε πράξει κατά το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, εάν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον – την σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα σας φέρει χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει να αναζητάτε κάποιους λόγους που σας οδήγησαν σε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά προς τους άλλους. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που φέρνετε μεγάλη ευθύνη για ότι θα συμβεί. Η ψυχολογία σας είναι περίεργη σήμερα, αλλά δείτε την ρίζα του κακού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ δύο διαφορετικών καταστάσεων. Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βέβαια καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτή την στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ
Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας. Τάση για απομόνωση θα σας βγει σίγουρα σε καλό αυτές τις μέρες.