Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 30/5/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 30/5/2016

Ενημερώθηκε: 30/05/16 - 01:07

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να οργανώσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου και εξωτερικεύστε το δυναμισμό και την ευστροφία σας στα επαγγελματικά σας. Συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα θα σας αναστατώσουν ενώ παράλληλα θα σας κινητοποιήσουν να βρείτε λύση και μάλιστα άμεση. Αισθηματικά, δώστε στη σχέση σας τα κατάλληλα συναισθηματικά εφόδια ώστε να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Κάποια ασθένεια δικού σας ατόμου σας αναστατώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμορφώνει το φιλικό σας περίγυρο και ίσως παρουσιαστούν νέα πρόσωπα που θα σας εμπνεύσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα θα ρισκάρετε σε οικονομικό επίπεδο και θα θελήσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας συμφερόντων, σας κάνει να θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα πρέπει να έχετε λίγο υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν βρείτε κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσετε το ενεργειακό σας πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσετε την μέρα σας με διαδοχικές αψιμαχίες και εντάσεις που δεν θα σας ευνοήσουν με κανέναν λόγο. Ο Ερμής βρίσκεται σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας, που αναπολεί και αναμοχλεύει καταστάσεις από το παρελθόν. Κρατείστε αντιστάσεις. Ίσως η υγεία σας προδώσει, θέλει προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε σήμερα να διεκπεραιώσετε έναν μεγάλο όγκο εργασιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται όμως να παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που δεν θα μπορέσετε να το έχετε προγραμματίσει και θα ανατρέψει κάποια εργασιακά θέματα. Ίσως ένα ταξίδι να προγραμματιστεί σήμερα, ή κάποια συνάντηση που θα αφορά την συναισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να βρίσκονται σε μία περίοδο εξελίξεων. Κάποιες προτάσεις θα μπουν στο τραπέζι και θα πάρετε κάποιες συμαντικές αποφάσεις το επόμενο διάστημα. Σήμερα όμως θα παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας δυναμώσουν επαγγελματικά. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύες καλείστε να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή. Τα θέματά που θα σας απασχολήσουν έντονα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και κάθε τι που αγγίζει την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι ευαισθησίες σας σήμερα πολλές και ίσως να πρέπει να μην αναλωθείτε πολύ με προβλήματα των άλλων. Το βράδυ ένα μήνυμα θα σας δείξει πόσο πολύ σας υπολογίζει και αγαπά ένα άτομο.

ΖΥΓΌΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε οικονομικές επιλύσεις, ενώ είναι μάλλον θετικός στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα χρήματα που αφορούν τρίτα άτομα ή οργανισμούς. Παράλληλα, ενισχύετε η τάση, να βρεθείτε σε κάποια μέρη ή να συναντηθείτε με πρόσωπα, που συνδέονται με το παρελθόν σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε σε προκλήσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κρατήσετε εύκολα την ψυχραιμία σας όταν ανακαλύψετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας μειώσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Βρείτε κάποιες έξυπνες κινήσεις ώστε να αποφύγετε με μαεστρία τις υπερβολές των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σας περνούν από το μυαλό για μια επένδυση που θεωρείτε πολύ επιτυχημένη σαν σκέψη πρώτα και μετά σαν υλοποίηση ενδέχεται να είναι επικίνδυνες. Φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει με κάλπικα λόγια. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό, σας καλεί να μην ενδώσετε σε έναν οικονομικό εκβιασμό που θα κάνει πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον σας.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια συναισθηματική σας υπόθεση, διώχνοντας από πάνω σας κάθε «περιττό βάρος». Επίσης αν επωμιστείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν ή πορευτείτε με αποκλειστικό γνώμονα το «να μην χάσετε», τελικά θα πάθετε ότι... φοβόσαστε! Επιπλέον, ο Άρης μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στην ζωή σας, που σας έχει ταλαιπωρείσει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την περίοδο υπάρχουν πράγματα για τα οποία... δεν έχετε καμία απολύτος ιδέα και γίνονται με σκοπό να πληγείτε είτε ηθικά, είτε επαγγελματικά κι εκείνο που επιβάλλεται να κάνετε είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας από όλες αυτές τις κακόβουλες φήμες πριν πάρουν διαστάσεις. Επιπλέον, ο Άρης μπορεί να σας δώσει μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας εξακολουθεί να σας δίνει προβάδισμα σε προσωπικό επίπεδο! Από εκεί και ύστερα, όσον αφορά στα οικονομικά σας, το πρώτο που πρέπει να προσέξετε είναι ο ύποπτος ρόλος που παίζουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργικότητα σας και στην μεγάλη λαχτάρα που έχετε για προσωπική προβολή.