Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 11-19 Σεπτεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 11-19 Σεπτεμβρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 11/09/17 - 00:02

Οι μέρες αυτές βάζουν σε τάξη και σειρά, τις σκέψεις μας και μπαίνουν σε ενέργεια παλιά μας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν. Οι συνθήκες θα είναι υπέρ σας, όταν πραγματικά έχετε εργαστεί προς μία κατεύθυνση, χωρίς να έχετε αλλάξει γνώμες μέσα στο χρόνο. Η προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές προς το τέλος της εβδομάδας, όπου θα συμβούν ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα. Οικονομικά θέματα, θα σας μπλοκάρουν την διάθεση για κάποια σημαντική αγορά που είχατε κατά νου να κάνετε.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Μία σχετικά δύσκολη εβδομάδα, όπου θα πρέπει να βάλετε σε ενέργεια τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας που έχετε αναπτύξει λόγο συνθηκών. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα πολύπλοκο σχέδιο.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Πολύ επικοινωνιακή αυτή η εβδομάδα. Ίσως να περιμένετε μία απόφαση σε ένα επαγγελματικό διάβημα, ή ακόμη να πρέπει να αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι αποφάσεις θα έρθουν με την βοήθεια κάποιου που θα σας βγάλει από μία πληθώρα σκέψεων.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να σας διευθύνει σε ότι πάτε να κάνετε. Προσέξτε στην αρχή της εβδομάδας τα περιττά έξοδα για πράγματα που μετά θα μετανιώσετε. Όσο για τον έρωτα, … θέλει να έρθει ξαφνικά στην ζωή σας και να σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Αν και θα είστε αρκετά πιεσμένοι με διάφορα γεγονότα και υποχρεώσεις των ημερών, αυτή η εβδομάδα κρύβει πολλές οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εντοπίσετε και να επωφεληθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας, θα παρουσιαστούν άτομα από το παρελθόν, που είχατε απομακρυνθεί για κάποιους λόγους.

ΖΥΓΌΣ

Αναστατωμένους και πάλι με όλους και όλα σας βρίσκει και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Θέματα προσωπικά συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν με την επικοινωνία να βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Ιδίως στις 14 και 15/9, θα χρειαστεί να κάνετε πολύ προσπάθεια και υπομονή με τους άλλους, ώστε να μην χαλάσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Οικονομικά θέματα θα έχουν και πάλι την τιμητική τους. Μεγαλύτερη προσοχή στις 14/9, όπου θα σας ταλαιπωρήσουν παλιές εκκρεμότητες, που θα κάνουν την εμφάνιση τους και πάλι. Φιλίες και συνεργασίες θα περάσουν μία προσωρινή κρίση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αμέσως.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Νέα ξεκινήματα πάνω στα εργασιακά σας θέματα, θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν για λίγο κάποιες ανασφάλειες, αν έχετε πράξει το πιο σωστό. Ο έρωτας μάλλον είναι πολύ καυτός, με μικρή διάρκεια.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Κάποια στεναχώρια σας ταλαιπωρεί αρκετά και σε διάρκεια, χωρίς να βρίσκεται άμεσα λύση. Η έξαρση της θα είναι κοντά στην Πέμπτη, γι αυτό κρατήστε τον αυτοέλεγχο σας. Μην αφήνετε να σας απορροφά πολύ χρόνο η επαγγελματική σας πορεία, γιατί σύντομα θα βρεθούν λύσεις που θα σας ευνοήσουν υπερβολικά.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Οικονομικά θέματα θα είναι ο πονοκέφαλος της εβδομάδας. Αν πρέπει να βάλετε μία σειρά σε εκκρεμότητες με το δημόσιο ή με οργανισμούς, οι μέρες ευνοούν στο να [κλείσετε] αρκετές πόρτες που έχουν ενοίκους τα ευρώ. Μέσα σε αυτό το αλαλούμ των υποχρεώσεων, ο έρωτας βρίσκεται παρών.

ΙΧΘΎΕΣ

Η προσωπική σας ζωή για κάποιους λόγους έχει συνδεθεί με τα οικονομικά σας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί ακολουθούν και κάποιες γκρίνιες που έχουν ρίζες σε υλικά αλισβερίσια με τους άλλους. Ηρεμήστε όσο γίνεται και βάλτε την διαίσθηση σας να δουλέψει χωρίς διαλείμματα. Θα είναι εκείνη που θα σας απαλλάξει από ότι περιττό.