Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 8/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 8/07/2016

Ενημερώθηκε: 08/07/16 - 00:06

ΚΡΙΟΣ
Θα μπορέσετε να νοιώσετε καλύτερα για κάτι που φοβόσασταν πριν καιρό και αφορά την προσωπική σας ζωή. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ό τομέας των αποκτημάτων και της ύλης, είναι πολύ βασικός για σας και σήμερα θα νοιώσετε πολύ τυχεροί λόγο ευνοϊκών ξαφνικών αλλαγών. Αν κάτι σήμερα θα σας κάνει να χαμογελάσετε, σίγουρα είναι η ήρεμη προσωπική ζωή, ή ένα ενδιαφέρον μήνυμα από άτομο που σας ενδιαφέρει. .

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας. Το βράδυ η οικογένεια θα σας απασχολήσει έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν. Μία πρόσκληση για γεύμα θα σας δώσει χαρά.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε ένα οικονομικό θέμα που σας είχε το τελευταίο διάστημα δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πιθανόν να κάνουν συμαντικές γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να δείτε κάποια θέματα προσωπικά και επαγγελματικά να ανθίζουν και πάλι, μετά από μία περίοδο κάμψης. Πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να νοιώσετε ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστέψτε αυτά που θέλετε και χειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις, ώστε να μην βρείτε εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και νοιοθετε όμορφα μαζί τους. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να βγείτε ισορροπίες σε κάποιο συμαντικό σας θέμα που αφορά πρόβλημα της υγείας σας.
Ένα ήσιχο βράδυ με καλούς φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό και ίσως να πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες πριν απαλλαγείτε από αυτά. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη πάθος και νέες αποκαλύψεις με το πρόσωπο που σας έχει μαγέψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο συντρόφων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας ξεκουράσει και θα νοιώσετε υπέροχα. Βρείτε έναν κοντινό και όμορφο προορισμό και ξεκουραστείτε γιατί πραγματικά το έχετε πολύ ανάγκη μετά από το δύσκολο πρόγραμμα της εβδομάδας που πέρασε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κοινωνική σας καταξίωση και επαγγελματική σας άνοδο, πολύ πιθανόν να παρουσιάσει μία ευκαιρία. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.