Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 12/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 12/05/2016

Ενημερώθηκε: 12/05/16 - 08:11

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, για την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016.

ΚΡΙΟΣ
Μία πολύ δυνατή μέρα για ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους που σας αγαπάνε και έχετε να μοιραστείτε με αυτούς όμορφες και ανέμελες στιγμές. Στα επαγγελματικά να περιμένετε κάποια καλή πρόταση, ίσως κάτι που θα σας κάνει να σκεφτείτε, ότι οι αξίες δεν χάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Εξαιρετική μέρα για τα προσωπικά σας. Μία νέα γνωριμία για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση νέου συντρόφου, αλλά και να μην το επιδιώξετε πολύ πιθανόν να βρείτε έναν άνθρωπο που θα πληρεί αυτό που ποθείτε. Οι αγορές που θα θελήσετε να κάνετε σήμερα ίσως να είναι λίγο παρορμητικές και να μην υπολογίσετε σωστά το κόστος. Καλή μέρα για να δείτε την υγεία σας.

ΔΊΔΥΜΟΙ
Ένα ακίνητο σήμερα θα σας απασχολήσει ευχάριστα. Ένα κοινωνικό γεγονός θα σας κάνει να νοιώσετε μεγάλη χαρά. Μία μετακίνηση που θα πραγματοποιήσετε σήμερα ή αύριο θα σας βοηθήσει αρκετά στο να βρείτε την προσωπική σας γαλήνη. Μην αφήσετε σήμερα μία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η μέρα αυτή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο κάποιο θέμα.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Σκέφτεστε ένα ταξίδι με πολύ έντονο τρόπο και βρίσκεστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο μεγάλων αλλαγών στην ζωή σας. Μην αφήσετε σήμερα να πάει χαμένη μία ευκαιρία, ή μια σκέψη που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Όσοι περιμένετε μια απάντηση για κάτι σημαντικό, σήμερα τα νέα θα είναι πολύ όμορφα και αισιόδοξα. Βρείτε χρόνο να μιλήσετε με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα που θα καταλήξουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Βρίσκεστε σε μία σημαντική περίοδο που θα σας δώσει πολλές εμπειρίες σε προσωπικό επίπεδο. Θα προσέξετε όμως να κάνετε σωστές επιλογές, ώστε να μην χάσετε από κακή εκτίμηση κάτι αξιόλογο. Φροντίστε σήμερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία πάρα πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Ότι ξεκινήσετε σήμερα θα σας φέρει τύχη το επόμενο διάστημα. Τα προσωπικά σας πάνε πολύ καλά και αν κάτι σας σταματά, είναι γιατί παλιές καταστάσεις σας φρενάρουν στο να δοθείτε ολοκληρωτικά σε ότι νοιώθετε δικό σας. Σήμερα ανοίξτε τα φτερά σας στον επαγγελματικό σας τομέα και δείτε με αισιοδοξία το αύριο.

ΖΥΓΌΣ
Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ανοδική περίοδο. Θα βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Η μέρα αυτή έχει μια υπέροχη εξέλιξη σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα υγείας. Αν για κάποιους λόγους βρεθείτε σε χώρους νοσηλευτικούς, όλα θα πάρουν μια καλή εξέλιξη. Η μέρα αυτή είναι αρκετά τυχερή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία πολύ καλή μέρα για επαφες με αγαπημένα σας άτομα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο λόγο της δυνατής Πλανητικής θετικής διάταξης. Αν θελήσετε σήμερα να συναντίσετε φίλους, θα νοιώσετε σίγουρα πολύ καλά και ισορροπημένα κοντά τους. Το οικογενειακό περιβάλλον σας δίνει την στήριξη που θέλετε σε κάθε τομέα.

ΤΟΞΌΤΗΣ
Επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία διαφαίνεται στην σημερινή μέρα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας δώσουν σημαντικούς πόντους ώστε να αναδειχθείτε και να λάμψετε μέσα στο δικό σας κοινωνικό περιβάλλον. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας γίνει για επαγγελματικά θέματα. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που είναι μακριά σας, πολύ πιθανόν μάθετε κάτι σημαντικό.

ΑΙΓΌΚΕΡΟΣ
Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Η μέρα αυτή θα είναι πολύ ιδιαίτερη σε ότι αφορά θέματα και ειδήσεις που έρχονται από μακριά, όπως επίσης και θα υπάρξουν μαθησιακές επιτυχίες. Αν θελήσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, αυτό θα σας αποφέρει πολύ επιτυχία και θα σας δώσει κάθε δύναμη για μία νέα αρχή σε κάθε επίπεδο. Θέματα υγείας καλό είναι να τα φροντίσετε.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Οικονομικά θέματα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ πιθανόν να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά που θα είναι πάρα πολύ σημαντική για το επόμενο διάστημα. Ένα προσωπικό θέμα θα βρεθεί και πάλι μέσα στους προβληματισμούς σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την ημέρα χωρίς να υπάρχει κανένας σημαντικός λόγος. Διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν.

ΙΧΘΎΕΣ
Σημαντική μέρα για τα προσωπικά σας θέματα. Πολύ πιθανόν σήμερα να αποφασίσετε για την εξέλιξη ή όχι μιας προσωπικής σας επιλογής. Η μέρα αυτή θα σας δείξει πόσο σωστά ή λάθος έχετε πράξει το τελευταίο διάστημα σε μία σχέση σας. Αν υπάρχει περίπτωση να βρείτε γαλήνη μέσα από την σχέση σας, θα πρέπει να πάρετε κάποια σημάδια σήμερα από το σύμπαν.