Οι προβλέψεις των ζωδίων – Τετάρτη 04/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων – Τετάρτη 04/05/2016

Ενημερώθηκε: 04/05/16 - 10:02

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, (Τετάρτη 04/05/2016)

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε σε μια κάπως δύσκολη κατάσταση, λόγο συναισθηματικών αλλαγών. Όλα μπορεί να ξεκινήσουν από μία διαφορετική άποψη πάνω σε ένα θέμα με τον σύντροφό σας και να καταλήξουν σε εντάσεις και παροδικούς χωρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα περάσει μία μικρή κρίση. Θα υπάρξει βέβαια και μία εύνοια μετά το βράδυ, αλλά θα πρέπει να βάλλετε μια σειρά στην προσωπική σας ζωή. Ένας φίλος θα σας εμπιστευτεί ένα συμαντικό μηστικό.

ΔIΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά θέματα θα σας προβληματίσουν πολύ έντονα. Κάποιο δικό σας άτομα θα χρειαστεί την βοήθειά σας, ή θα πρέπει να περάσει μία δίσκολη κατάσταση που εσείς δεν θα μπορεσετε να βοηθείσετε ουσιαστικά. Μην κάνετε αγορές συμαντικές σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μετακίνηση σας, θα σας φέρει αντιμέτοπους με κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να σας στεναχωρίσουν δικά σας άτομα που υπολογίζατε πολύ σε έκείνα και την καλή τους πρόθεση. Προβλήματα στην υγεία.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα προκίψουν σήμερα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι φένεται από την αρχή σαν ευκαιρία, αλλά μάλλον θα αποδιχθεί το αντίθετο. Η συναισθηματική σας ζωή, θα είναι αρκετά περίεργη και πολύπλοκη.

ΠΑΡΘEΝΟΣ

Μία μέρα αρκετά περίεργη. Θέματα που υπάρχουν άλυτα στην συναισθηματική σας ζωή, θα σας ξανά προβληματίσουν έντονα. Βέβαια όλα αυτά είναι παροδικά και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να δείτε αυτά τα θέματα κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

ΖΥΓOΣ

Θέματα συναισθηματικά σας απασχολούν σήμερα. Βέβαια πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να τα συζητήσετε πουθενά, λόγο ότι υπάρχει κάτι που νοιώθετε άβολα σε αυτό το θέμα. Πολύ πιθανόν να αναβληθεί μία σημαντική για σας συνάντηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην προσπαθήσετε σήμερα να βάλετε σε σειρά ένα οικονομικό θέμα. Η μέρα είναι αρκετά περίεργη και μίζερη με ότι αφορά τα οικονομικά σας. Κάποιο φιλικό σας άτομο, βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση και θα ζητήσει την βοήθεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικές ανησυχίες θα παρουσιαστούν σήμερα. Μην βάλετε στόχους ή πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες. Το πιο πιθανόν είναι να βρεθείτε απογοητευμένοι μετά από αρκετή προσπάθεια. Βρείτε τρόπους να ξεφύγετε λίγο από το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα υπάρχει στην ατμόσφαιρα κάτι το περίεργα ανατρεπτικό. Ότι και να προσπαθήσετε να κάνετε μάλλον θα είναι σε λάθος βάση. Βρείτε λοιπόν έναν τρόπο να χαλαρώσετε και να περάσετε ήρεμα με αγαπημένα σας πρόσωπα το βράδυ.

ΥΔΡΟΧOΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιες λύσεις που αφορούν οικονομικά σας θέματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε καινούρια οικονομικά βήματα ή ανοίγματα, που το μόνο που θα βρείτε είναι προσεχή προβλήματα.

ΙΧΘYΕΣ

Συναισθηματικά και πάλι προβλήματα θα παρουσιαστούν. Μέσα από μία πολύ πιεστική επαγγελματικά μέρα, δεν θα μπορέσετε να δείτε με ήρεμο μυαλό τα θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας. Αυτές οι μέρες θα σας κάνουν αρκετά υποτονικούς.