Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 25/5/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 25/5/2016

Ενημερώθηκε: 25/05/16 - 02:53

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια πολύ καλή ευκαιρία που θα έχει διάρκεια το επόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σταθεροποιείται κάτι που έχετε στο νου σας, από πολύ καιρό πριν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ένα πολύ σημαντικό σχέδιο . Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο και θέματα που σας είχαν προβληματίσει το επόμενο διάστημα πολύ πιθανόν η σημερινή μέρα να διαγράψει ότι δύσκολο υπήρχε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, βοηθά κατά κάποιον τρόπο την σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βεβαία μην ξεχνάτε ότι πλέον ο Κρόνος σας μαζεύει την επιπόλαια τάση που έχετε για τις επιλογές σας, πάνω σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, δημιουργεί εύνοια στα οικογενειακά θέματα. Ζητήματα συναισθηματικά θα δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για να αποφασίσετε το επόμενο βήμα. Προσοχή στις επαφές σας με τον περίγυρο.

ΛΕΩΝ

Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας και βρείτε αυτά που σας ενώνουν και όχι αυτά που σας χωρίζουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύτερες ημέρες έρχονται για την συναισθηματική σας ζωή. Ενδεχομένως κάποια λάθη και παραλείψεις από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, θα προωθήσει οικονομικά θέματα και θα σας κάνει να ψάξετε για καινούργιους τρόπους οικονομικής σταθερότητας. Συναισθηματικά θα πρέπει να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να αποφασίσετε την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, θα σας δώσει ενεργεία και αυτοπεποίθηση. Ξεκινά μια καλύτερη περίοδος και αποκτάτε γοητεία αλλά βρίσκεστε ακόμη αρκετά προβληματισμένοι με προσωπικά θέματα. Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν νέα βήματα επαγγελματικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, θα σας απαλλάξει σημαντικά από καθυστερήσεις και εχθρικές συμπεριφορές από τους άλλους. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, που θα μπουν στην ζωή σας για καλό. Αφήστε την ανασφάλεια που είχατε και βρείτε από σήμερα καινούρια μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή θα σταθεροποιήσει πολλά από τα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι πολύ πιθανόν σήμερα να γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που θα πληροί τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Βέβαια να μην πιστέψετε πολλά λόγια, γιατί η μέρα αυτή κρύβει παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, δημιουργεί μια τάση να προχωρήσετε σε δύσκολα επαγγελματικά βήματα. Βέβαια ανατρέπει κάποια από τα σχέδια σας που όμως είναι μικρός κίνδυνος στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, ευνοεί τα σχέδια σας και την ανάγκη που έχετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Ωστόσο θα υπάρχουν ακόμη κάποια άλυτα θέματα που θέλουν τον χρόνο τους. Συναισθηματικά σήμερα μια μικρή απογοήτευση από τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα αυτή σας καλεί να ξεκαθαρίσετε κάτι που είναι παλιό και ίσως βρίσκεται πλέον σε τέλμα. Ο Έρμης στα επικοινωνιακά σας θέματα βοηθά σημαντικά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια αναγνωριστική και ανανεωτική περίοδο.