Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τρίτη 24/5/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τρίτη 24/5/2016

Ενημερώθηκε: 24/05/16 - 01:07

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι πολλά και ίσως έχουν τον απόηχο της χθεσινής μέρας. Βέβαια από το απόγευμα και μετά θα αρχίσουν κάποια πράγματα να λειτουργούν με μεγαλύτερη ένταση. Η προσωπική σας ζωή, αν και έχει περάσει από διάφορα σκαμπανεβάσματα, πολύ σύντομα να περιμένετε θετικές εξελίξεις μέσω μηνυμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας σήμερα είναι να βγείτε από τον περιορισμό που κρατούσατε αυτές τις μέρες τον εαυτό σας και να ζήσετε το κάθε τι. Δεν θέλετε το καλύτερο, θέλετε όμως να νοιώσετε ότι αυτό που υπάρχει στην ζωή σας είναι για σας. Στα οικονομικά θα πρέπει να είστε και σήμερα προσεκτικοί, γιατί θα γίνετε πολύ απρόσεκτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί οι τελευταίες μέρες να σας κούρασαν πραγματικά, ώμος σήμερα ζητήστε από τον εαυτό σας και τους άλλους λίγη ανεμελιά και διασκέδαση. Είναι το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας για να ανέβει η ψυχολογία σας. Δεν υπάρχει λόγος να μάχεστε για κάτι που το αποτέλεσμα του θα είναι το ίδιο, είτε με προσπάθεια, είτε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε πολλούς τομείς. Ανανεώστε λοιπόν τις σκέψεις σας και μαζί την ψυχολογία σας κάνοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μία έξοδο με φίλους, είναι πολύ πιθανόν ότι σας χρειάζεται αυτή την στιγμή. Βέβαια και πάλι σήμερα θα προσέξετε τον χώρο της εργασίας σας όπου θα υπάρχουν εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να νοιώθετε κουρασμένοι για κάποια θέματα που δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσατε. Μην ξεχνάτε ώμος ότι με την προσπάθεια και την επιμονή που σας διακρίνει, θα μπορέσετε να υπερνικήσετε τα εμπόδια που υπάρχουν. Στα επαγγελματικά παρουσιάζεται μια καλή προοπτική που θα πρέπει να την φροντίσετε με τον σωστότερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και αυτές οι μέρες ήταν πολύ κουραστικές ... και συνεχίζουν να είναι, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να δώσετε βάση ώστε να ανακάμψετε. Είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και επαφές που οφείλετε να εμπιστεύεστε. Μην ξεχνάτε ότι έχετε δώσει πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο για να φροντίσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Τώρα ήρθε η σειρά της ανταπόδοσης και της προσφοράς των άλλων προς εσάς.

ΖΥΓΌΣ

Η ζυγαριά σήμερα θα ισορροπήσει και θα σας δώσει επιτέλους ικανοποίηση από κάτι που περιμένατε καιρό. Βέβαια μην περιμένετε όλα να τακτοποιηθούν δια μαγείας. Ο χρόνος όμως θα δουλέψει με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ανακάμψετε ιδίως στα οικονομικά. Μία συνάντηση, ένα μήνυμα που δεν λέει να έρθει, πολύ πιθανόν σήμερα να πάρετε μία γεύση επιτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πραγματικά η περίοδος αυτή σας έχει τεντώσει τα νεύρα και σας κάνει να ενεργείτε με σπασμωδικές κινήσεις. Μην πάρετε καμία απόφαση τώρα, ιδίως για θέματα οικονομικά και συναισθηματικά. Αφήστε λίγο να καταλαγιάσουν οι καταστάσεις και να δείτε με πιο πειθαρχία τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Όλα τα δύσκολα έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν. Σήμερα εξ άλλου είναι μια ερωτική μέρα και θα πρέπει να της δώσετε την προτεραιότητα αυτή. Μιλήστε, διασκεδάστε και βρεθείτε με ανθρώπους καρδιάς. Φέρτε κοντά σας ανθρώπους που σας χωρίζουν άδικες παρεξηγήσεις. Όσοι βρίσκεστε σε δύσκολες προσωπικές καταστάσεις, δώστε μια πίστωση χρόνου στον-την σύντροφο.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Μια ευνοϊκή μέρα όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Από το απόγευμα και μετά θα μπορέσετε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα που αφορά την σχέση σας. Πολύ πιθανόν να προγραμματίσετε κάποια μετακίνηση που θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Επαγγελματικά εκτονώνονται οι εντάσεις και πολύ πιθανόν να βρεθούν οι λύσεις που πραγματικά επιθυμούσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί οι μέρες αυτές να μην ήταν και οι πιο εύκολες, ώμος σήμερα θα μπορέσετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, έχει μία αποτελεσματικότητα σε ότι θα χρειαστεί να μοιραστείτε. Από το απόγευμα θα βρεθείτε κοντά στην οικογένεια. Κάτι καλό διαφαίνεται και στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώσετε ότι υπάρχουν και παραμύθια στην σκληρή πραγματικότητα που ζείτε. Μπορεί να βιώνετε διάφορα θέματα που σας έχουν κουράσει μέχρι σήμερα, όμως ο έρωτας θα σας κάνει να χαμογελάσετε και πάλι. Μία γλυκιά ερωτική βραδιά, μπορεί να ζήσουν οι περισσότεροι από εσάς, βάζοντας στην άκρη τις κακές σκέψεις που σας βασανίζουν και σας χαλάνε την διάθεση.