Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2020

Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2020
Ενημερώθηκε: 31/01/20 - 23:31

Zώδια: Ο επαναπροσδιορισμός θα αποδειχθεί απαραίτητος. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για τον Φεβρουάριο 2020, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο δεύτερος μήνας του 2020, θα είναι αρκετά δραστήριος και ευνοϊκός στον σχηματισμό και ολοκλήρωση κάποιων νέων σας σχεδίων. Η υποστήριξη δεν θα σας λείψει από δικά σας πρόσωπα, όμως θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα στις επιδιώξεις σας, κυρίως στις 17/2, όταν ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Η προσωπική σας ζωή θα χαμογελάσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, ενώ η τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα είναι ένα ερωτικό θερμόμετρο, με πολύ ψιλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κάτι που θα σας αποσυντονίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα πρέπει να δείξετε την υπομονή σας και να μην παρατήσετε εύκολα τα όπλα, κυρίως αν δείτε ότι η τύχη εναντιώνεται με τα ποθούμενα. Πρέπει να βάλετε πείσμα ακόμη και στις τυχόν αναποδιές, γιατί θα αποδειχθούν μακροπρόθεσμα σωτήριες για τα θέματα που σας απασχολούν. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή, στους Ιχθύες, περιπλέκει τις φιλικές σας σχέσεις και καθυστερεί τα σχέδια σας. Η Αφροδίτη από τις 8/2, θα βρίσκεται στον Κριό και αυτή η μετακίνηση της, σίγουρα φανερώνει, τους προβληματισμούς σας, για την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα, στο πρώτο του δεκαπενθήμερο, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι όλα γίνονται γρήγορα για κάποιον λόγο που θα είναι κατανοητός το επόμενο διάστημα. Εξ άλλου οι περισσότεροι από σας, έχετε αρκετές υποχρεώσεις, που και θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητα σας. Ο Ερμής στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, είναι ένδειξη ότι θα σας απασχολήσουν συζητήσεις, συμφωνίες, μάθηση, ταξίδια και κάθε είδους επικοινωνία. Από τις 17/2 όμως και μετά θα υπάρξουν αναβολές σε κάθε σας επιδίωξη, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός χρωματίζεται με πολλές εντάσεις, διεκδικήσεις και ξεκαθάρισμα κάποιων παλιών σας θεμάτων. Ίσως να παρουσιαστούν νομικές υποθέσεις που είχατε αφήσει, ή να καθυστερήσουν κάποιες συμφωνίες που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στις 8/2 θα βρεθεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, όπου και θα βοηθήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες από τις 17/2, θα σας απομακρύνει για λίγο από τις επιδιώξεις σας και την ίδια περίοδο θα έχετε να αντιμετωπίσετε την αρνητική συμπεριφορά του συντρόφου, ή ενός συνεργάτη σας.

ΛΕΩΝ

Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος από γεγονότα και κάποια θα αγγίζουν την σφαίρα της φαντασίας, εφόσον οι συμπτώσεις θα ακολουθούν η μία την άλλη. Η Πανσέληνος στις 9/2, στο δικό σας ζώδιο, θα ανανεώσει κάποιους από εσάς σε προσωπικό επίπεδο και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα υπέρ και τα κατά μίας σχέσης. Η παραμονή του Ερμή στους Ιχθύες, κυρίως από τις 17/2 που θα είναι ανάδρομος, θα σας δημιουργήσει έντονες ανασφάλειες στον οικονομικό τομέα. Μέχρι το τέλος του μήνα, οι αντιπαραθέσεις και οι διεκδικήσεις με τους άλλους, θα σας εξαντλήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά για σας, με τη αίσθηση ότι κάτι δεν έχετε τακτοποιήσει ή κάτι βρίσκεται σε αναμονή. Από τα μέσα βέβαια του μήνα θα αρχίσουν πολλά θέματα να ενεργοποιούνται, ακόμη και αν ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, περνά σε ανάδρομη πορεία. Είστε από τους τυχερούς, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οπότε και οι ευκαιρίες δεν θα πάψουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στις 23/2, δείχνει ότι η προσωπική σας ζωή ενεργοποιείται, με την θετικότατη συμβολή του Άρη και του Ουρανού.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ο τομέας που σας προβληματίζει, εφόσον και εσείς συνεχίζετε να επικοινωνείτε με τους άλλους, με τον τρόπο που μόνο εσείς κρίνετε κατάλληλο. Έτσι μην σας φανεί παράξενο ότι κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν φύγει από κοντά σας και συνεχίζουν να απομακρύνονται. Το δεύτερο μισό του μήνα, ίσως είναι πιο ξεκάθαρο στις επιδιώξεις σας και γενικά οι καταστάσεις θα σας πιέζουν στην αρχή, αλλά εν τέλη θα δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε τα αποτελέσματα που ποθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα, θα αποδειχθεί πολύ σημαντικός σε συμφωνίες, ταξίδια, επικοινωνία και κάθε είδους πνευματική ανάπτυξη. Υπάρχει η περίπτωση να ξαναεπανέλθουν κάποιες υποθέσεις στην επιφάνεια μετά τις 17/2, όπου θα πρέπει να σκεφτείτε και τον τρόπο που θα δράσετε το επόμενο διάστημα. Αν και θα υπάρχει το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων και εντάσεων με το περιβάλλον σας, θα έλθει και πάλι ισορροπία στις 25 -26/2, μετά από μία ειλικρινή συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον Φεβρουάριο, θα νιώσετε ότι έχετε να δώσετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας χώρο, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Η Αφροδίτη από τις 8/2, θα περάσει στο συμβατό με εσάς ζώδιο του Κριού, οπότε και η ερωτική σας ζωή γίνει πιο ενδιαφέρουσα, αλλά με το Ερμή ανάδρομο από τις 17/2, δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις, τα λάθη και οι καθυστερήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 23/2, στο ζώδιο των Ιχθύων, ανανεώνει την επιθυμία σας για αλλαγή κατοικίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έως τα μέσα του μήνα, θα έχετε μία αρκετά απαιτητική περίοδο, που θα κουράσει την ψυχολογία σας. Ο Άρης πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο, στις 16/2, θα δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα γύρω σας και ίσως να πρέπει να καταλάβετε τους κινδύνους που δεσπόζουν σε ένα περιβάλλον που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει. Στις 21/2, η εναρμόνιση του Άρη στο δικό σας ζώδιο, με τον πλανήτη Ουρανό, θα σας απαλλάξει από κάποια οικογενειακά βάρη, και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος, μήνας των γενεθλίων σας, θα είναι μία περίοδος όπου τα οικονομικά, θα σας απασχολήσουν έντονα, με τον Ερμή να δεσπόζει στον τομέα αυτό. Η Πανσέληνος στις 9/2, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάνει αναφορές στην προσωπική σας ζωή και τον τρόπο που μέχρι τώρα είχατε διαχειριστεί. Η παραμονή του Άρη στον δωδέκατο τομέα σας, ίσως να σας φέρει σε άβολη κατάσταση με κάποια πρόσωπα, αλλά η άμεση παρέμβαση που θα κάνετε, θα σας προφυλάξει γρήγορα από τις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι ίσως ο πιο σημαντικός του Χειμώνα, εφόσον ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο Ποσειδώνας και η Νέα Σελήνη στις 23/2, θα έχουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο ρόλο να παίξουν στο ζώδιο σας. Είναι ο μήνας που θα σας βάλει σε σκέψεις και θα αναλάβετε παραπάνω ευθύνες, αλλά πάντα με μία ουράνια προστασία. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα, θα είναι μία καλή ευκαιρία να ανοίξετε νέους δρόμους, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ θα έρθουν κοντά σας πρόσωπα που θα σας εμπνεύσουν με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τους.