Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 17/5/2021 έως 23/5/2021 - Επωφεληθείτε την εύνοια των πλανητών

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 17/5/2021 έως 23/5/2021 - Επωφεληθείτε την εύνοια των πλανητών
Ενημερώθηκε: 17/05/21 - 01:12

Zώδια: Εύνοια των πλανητών, προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, για την εβδομάδα από 17 Μαΐου 2021 έως 23 Μαΐου 2021 και μας καλεί να επωφεληθούμε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, σας αρκεί να απολαμβάνετε τα καθημερινά ευχάριστα πράγματα που σας προσφέρει η ζωή. Ίσως μάλιστα να κάνετε νέες γνωριμίες, ή να έρθετε κοντά με πρόσωπα που έχετε κάτι κοινό, που σας δημιουργεί μία οικειότητα με αυτά. Στις 21/5, θα υπάρξει μία θετική στροφή των γεγονότων, που θα νιώσετε να απομακρύνεστε από στενάχωρες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ήρεμη και θετική. Ιδίως για εσάς που έχετε γεννηθεί από 16 έως 18 Μαΐου, θα υπάρξουν ανανεωτικές καταστάσεις, όπου θα ενεργοποιήσουν με θετικό τρόπο την ψυχολογία σας. Επίσης καλό είναι να κάνετε ότι αγορές χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα, πριν τις 29/5. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, οι επιρροές των πλανητών είναι με το μέρος σας, θα μπορέσετε να κάνετε υπέροχα πράγματα, με την [ευλογία] του πλανήτη των ευκαιριών, Δία. Για σας που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, η εβδομάδα αυτή θα έχει να σας δώσει κάποια ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις σας, αλλά η παραπλάνηση είναι ένα στοιχείο που πρέπει να εντοπίζετε αμέσως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο, σας έχει κάνει αρκετά ανήσυχους και δυστυχώς δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Βέβαια εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, θα νιώσετε μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές, οι οποίες θα  διαρκέσουν έως και το τέλος του Ιουλίου. 

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η βδομάδα αυτή θα σας χαμογελάσει, αλλά αυτοί που θα νιώσετε ακόμη καλύτερα, είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Θα ανοίξετε τα φτερά σας και θα αφήσετε πίσω σας πρόσωπα, που πέρασαν από την ζωή σας, για να σας δώσουν ένα ψυχικό πόνο. Επίσης εσείς που έχετε γεννηθεί 3, 4 /8, θα απαλλαγείτε από κάποια παλιά κακή συνήθεια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές είναι ο προάγγελος μιας πολύ καλής περιόδου. Μπορεί να υπάρξει μία στασιμότητα τον Ιούνιο, αλλά θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και εύνοια, σε κάθε τομέα σας. Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, που θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει ριζικά τους επόμενους μήνες. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία περίοδος που κρύβει κάποιες παγίδες, ιδίως σε εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Την Πέμπτη 20/5, θα έχετε μία σταθερή προοπτική στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά σας, που είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας. Οι γεννημένοι 3 και 4/10, θα πρέπει να αποφεύγουν την έκθεση τους σε κίνδυνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά θετικές, εφόσον τίποτα δεν εναντιώνεται με τα σχέδια σας και με αυτά που πραγματικά θέλετε να γίνουν. Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, αλλά και εσείς των τελευταίων, με την θετικότητα του πλανήτη Δία, αλλά και την καλή όψη Ήλιου, Πλούτωνα, να περιμένετε την απόλυτη ολοκλήρωση, μιας προσπάθειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μία γλυκιά νότα στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα μπορέσετε να βάλετε πλώρη για την επισημοποίηση της σχέσης σας. Πολλές συζητήσεις και αρκετές συμφωνίες θα πέσουν στο τραπέζι και θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία και κυρίως με ευνοϊκότερους όρους, για σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η εβδομάδα αυτή θα σας φέρει μία αναγέννηση, ιδίως εσείς των τελευταίων ημερών, θα ζήσετε μία [φροντίδα] από το σύμπαν, που σίγουρα θα σας ανανεώσει ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Για σας που έχετε γεννηθεί από 5 – 8/1, ίσως να πρέπει να κρατήσετε τον εκνευρισμό σας, από πρόσωπα που σας προκαλούν.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος έχει αφήσει σε ησυχία εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οπότε και έχετε απαλλαχτεί από βάρη που κουβαλούσατε κατά το παρελθόν. Επίσης η μετακίνηση του Δία στον τομέα των οικονομικών σας,  θα σας δώσει μέχρι το τέλος Ιουλίου, μία πολύ καλή περίοδο ανάκαμψης. Όσο για τα άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θετικές προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τα ψαράκια των πρώτων ημερών, η τύχη θα σας χαμογελάσει διάπλατα και θα σας δώσει ένα μικρό κομμάτι που θα αντιπροσοπεύει την επόμενη χρονιά, που από ότι φαίνεται θα είστε στα καλύτερα σας. Ο Δίας λοιπόν θα κρατήσει τις υποσχέσεις του και για φέτος θα σας δείξει μία μικρή εικόνα του, έως τα τέλη του Ιουλίου. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα και για τα 3 δεκαήμερα, απολαύστε την ηρεμία σας.