Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 19/4/2021 έως 25/4/2021 - Ξαφνικές αλλαγές, αρνητικά συναισθήματα

Οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 19/4/2021 έως 25/4/2021 από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 18/04/21 - 00:24

Zώδια: Ξαφνικές αλλαγές, που θα προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, για την εβδομάδα από 19 Απριλίου 2021 έως 25 Απριλίου 2021.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχει αρκετές απαιτήσεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας γενικότερα. Ίσως μάλιστα να νιώσετε απογοήτευση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, που θα σας δείξει μία συμπεριφορά, που δεν έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα από εκείνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αρκετά έντονες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, που καλό είναι να μην αντιδράσετε σε όλα και χάσετε την ηρεμία σας. Οι μέρες αυτές γενικότερα, είναι αρκετά ρευστές και θα πρέπει να αποφύγετε τις οριστικές δεσμεύσεις και συμφωνίες, μετά την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης, στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή του μήνα που θέλει πολύ προσοχή, συντονισμένες κινήσεις και φυσικά, απομάκρυνση από κινδύνους. Η μετακίνηση του Ερμή, πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα φέρει κάποιες επικοινωνιακές ταραχές, που δυστυχώς θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά έντονη, με τα πρόσωπα που έχετε έως τώρα πορευτεί, να αλλάζουν την συμπεριφορά τους,  κάτι που σαν αποτέλεσμα, θα ταρακουνήσει τα συναισθήματα σας, αλλά και την εμπιστοσύνη που τους έχετε δείξει ως τώρα. Είναι η εβδομάδα των απογοητεύσεων, αλλά και των μικρών αποχωρήσεων, λόγο κακής διαχείρισης ενός θέματος, που έχει δύο αποδέκτες. 

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, αυτές οι μέρες είναι αρκετά έντονες με πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα πρέπει λοιπόν να βάλετε σε τάξη ότι έχει προτεραιότητα και να έρθει σε δεύτερη μοίρα κάτι που μπορεί και να περιμένει. Μην επιδιώξετε ανοικτό διάλογο με κάποιο πρόσωπο, που μπορεί να σας [στριμώξει], ηθικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, ιδίως του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλά ξαφνικά γεγονότα, που θα σας δώσουν μία άλλη διάσταση στην καθημερινότητα σας. Θα μπορέσετε να αφήσετε με ευκολία πίσω σας ότι σας πιέζει και θα προχωρήσετε σε μία καινούρια κατάσταση που σίγουρα θα έχει έναν νέο αέρα στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη πλέον έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου και σας βοηθά να καταλάβετε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Επίσης η νέα αυτή θέση της, θα σας κάνει περισσότερο ερωτικούς, αλλά επίσης και απρόσεκτους στην προσωπική σας ζωή, όπου θα έχετε κάποιες [επιθέσεις] από πρόσωπο που δεν έχετε συμπεριφερθεί δίκαια, κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φτάσαμε στο τελευταίο σχεδόν δεκαήμερο του Απριλίου, που είναι από τις πιο απαιτητικές περιόδους της Άνοιξης. Έχετε λοιπόν αρκετά θέματα να φροντίσετε, κυρίως στην προσωπική σας ζωή, αλλά και σε συνεργασίες. Φροντίστε κυρίως εσείς του  πρώτου δεκαημέρου, να έχετε ηρεμία, για να μπορέσετε να σκεφτείτε με ωριμότητα, τα επόμενα σας βήματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι σαν να αλλάζει στην διάθεση σας αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα νιώσετε μία άλλη συναισθηματική διάθεση. Δεν θέλω να πω ότι όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν, αλλά μην τρέχετε με τις ίδιες ταχύτητες των προηγούμενων ημερών. Θα έχετε λοιπόν να σκεφτείτε, την ουσία των πραγμάτων και όχι τα περιττά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας θα είναι ελεγχόμενες από εσάς, που πάντα θέλετε να βαδίζετε σε γνώριμα εδάφη. Βέβαια θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές παραφωνίες, που θα σας οδηγήσουν σε μία πτώση διάθεσης, κυρίως για σας του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα πιεστείτε αρκετά με τους άλλους, γιατί θα ειπωθούν λόγια που ίσως να μην ήσασταν έτοιμοι να ακούσετε και θα σας απογοητεύσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, θα υπάρξουν αυτές τις μέρες πολλές ανατροπές με το περιβάλλον σας, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε για λίγο την υπέρ ανάλυση των καταστάσεων και χαλαρώστε. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μην έρθετε στα λόγια με πρόσωπα που έχουν κακή συμπεριφορά απέναντι σας.