Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 24/5/2021 έως 30/5/2021 - Το ματωμένο φεγγάρι των ανατροπών

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 24/5/2021 έως 30/5/2021 - Το ματωμένο φεγγάρι των ανατροπών
Ενημερώθηκε: 23/05/21 - 03:10

Zώδια: Τις ανατροπές που φέρνει το «ματωμένο φεγγάρι» -η πρώτη έκλειψη της Σελήνης για το 2021- προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, για την εβδομάδα από 24 Μαΐου 2021 έως 30 Μαΐου 2021.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές θα είναι έντονες σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας και ίσως μάλιστα θα αλλάξετε περισσότερες από μία γνώμη πάνω σε ένα θέμα. Θα επικεντρωθείτε επίσης σε κάθε πνευματική εργασία, θα σκεφτείτε νέες δραστηριότητες, θα επιδιώξετεμία μετακίνηση, όπως επίσης θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν, που είχατε απομακρυνθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας και τους φόβους σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο, που θέλετε να κρύψετε κάποιες πληγές σας, αλλά είναι μάταιο, όταν λίγο αργότερα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Επίσης, ο οικονομικός τομέας θα είναι εκείνος που θα σας απορροφήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Σελήνης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα φέρει ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή, ιδίως σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Επίσης, οι σχέσεις σας με τους άλλους γενικότερα, θα περάσουν από ένα δύσκολο [μεταβατικό στάδιο], για ένα μήνα περίπου. Με τον Ερμή ανάδρομο επίσης στο δικό σας ζώδιο, από τις 29/5, χρειάζεστε προσοχή σε κάθε νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, τα γεγονότα αυτής της περιόδου, θα σας πιέσουν υπερβολικά. Έχετε μία τάση να εκνευρίζεστε για μικρά και καθόλου σοβαρά θέματα, ενώ έχετε γεμίσει με παράπονα και βάρη από το παρελθόν. Και μην ξεχνάτε, επειδή το ζώδιο σας αντιπροσωπεύεται από την Σελήνη, κάθε έντονη αλλαγή της και πόσο μάλλον μία έκλειψη, επηρεάζει με έντονο τρόπο την ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ξεκινώντας με την έκλειψη Σελήνης στις 26/5, είστε από τα ζώδια που δεν θα επηρεαστούν έντονα. Αλλά η κάθε έκλειψη κρύβει ένα κομμάτι από έναν τομέα, του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Σε εσάς λοιπόν το [σκοτεινό] σημείο είναι η δημιουργικότητα σας, τα παιδιά σας και κάθε τι που σας κάνει χαρούμενους. Την χρονική στιγμή αυτή, θα νιώσετε ανεπάρκεια και μία αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ανατροπές και έντονες αντιπαραθέσεις στην οικογένεια και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι μία περίοδος που θέλει καλή διαχείριση στην σκέψη σας, για ότι απόφαση πάρετε. Για σας επίσης του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αναστατώσεις και μπερδέματα, που αφορούν την προσωπική σας ζωή, την καριέρα σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και σε ότι κάνετε. Είναι μία κρίσιμη περίοδος, που αν δεν δείξετε αυτοσυγκράτηση, θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας και στα πρόσωπα που έχετε καθημερινή επαφή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει στην επιφάνεια παλιές σας υποθέσεις, ενώ η έκλειψη Σελήνης, θα [τραυματίσει] τις σχέσεις σας με πρόσωπα από το συγγενικό κύκλο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλη σας η δυναμική είναι στραμμένη στα οικονομικά σας, ένας τομέας που στο ξεκίνημα του Καλοκαιριού θα είναι γεμάτος από νέα δεδομένα και νέα ξεκινήματα. Βέβαια για αυτή την εβδομάδα, να αρκεστείτε στα απολύτως απαραίτητα και μην ανοίξετε το πορτοφόλι σας σε κάθε πρόκληση. Η έκλειψη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, θέλει εγκράτεια και σκέψη πριν πάρετε αποφάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς γίνεται στο δικό σας ζώδιο, οπότε και είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Είναι η χρονική στιγμή που θα σας δημιουργήσεικατάλληλες συνθήκες ώστε να δείτε την προσωπική σας ζωή μέσα από άλλο πρίσμα. Βέβαια για να καταλήξετε σε τελικές αποφάσεις, θα περάσει και το μεγαλύτερο μέρος του Ιούνη με πολλά σκαμπανεβάσματα και πισωγυρίσματα, πριν από κάθε οριστική σας απόφαση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η έκλειψη Σελήνης, γίνεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, οπότε και θα έχετε αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Είναι μία αρκετά ευαίσθητηπερίοδος, εφόσον και ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν σας επιτρέπει να ηρεμήσετε ουσιαστικά και να δείτε τα γεγονότα και τις σχέσεις σας, με ξεκάθαρο και αντικειμενικό τρόπο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ανακυκλώνει κάποιες συμπεριφορές, στον εργασιακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο καλείστε να γίνετε ένας παρατηρητής των καταστάσεων που θα συμβαίνουν γύρω σας. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, είναι η κορύφωση μιας περιόδου που σας κάνει περισσότερο υποψιασμένους με την προσωπική σας ζωή. Ίσως μάλιστα να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και αυτό θα είναι σωτήριο για την επόμενη περίοδο, όπου θέλετε να πάρετε αποφάσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η πρώτη έκλειψη της Χρονιάς, θα είναι μία σημαντική πρώτη ένδειξη για τις αποφάσεις σας, αν είναι σωστές ή όχι, σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Βέβαια αυτές οι δυσκολίες που πιθανόν συμβούν, θα σας τοποθετήσουν αργότερα σε μία πιο πλούσια από γεγονότα περίοδο, που θα σας εξελίξουν. Να προσέξετε επίσης την διόγκωση των συναισθημάτων σας, γιατί θα σας απομακρύνουν, από την αληθινή εικόνα των πραγμάτων.