Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3/12/2019

Ενημερώθηκε: 03/12/19 - 01:44

Zώδια: Ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ένα χρόνο. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.


ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας απο σήμερα περνά στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας και όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα βρεθείτε στο κατώφλι σημαντικών εξελίξεων. Θα έχετε σίγουρα επαγγελματική άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω, θα είναι για σας ένας πολύ καλός οιωνός, που θα φέρει σταδιακά καλές εξελίξεις σε κάθε σας επιδίωξη. Οι στόχοι σας θα σας φαίνονται πιο κοντινοί και πιο εύκολοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Αιγόκερω από σήμερα, θα σημαίνουν ευνοϊκές υποθέσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Σίγουρα θα υπάρξει βοήθεια υλικής άνθησης μέσα από άλλα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω, θα είναι για σας μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε πιο ώριμες σχέσεις και να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε, ακόμη και να παντρευτείτε. Είναι η στιγμή που θα σκεφτείτε το εμείς.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Αιγόκερω, θα φέρει ευκαιρίες για στόχους στην εργασία και στην καθημερινότητα σας. Ίσως να αλλάξετε κάποια θέματα στην διατροφή σας και στην υγεία σας γενικότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα λειτουργήσει πολύ θετικά στα φιλόδοξα σχέδια σας, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονική στιγμή που όλα θα είναι θετικά και ευοίωνα για σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Θέση του Δία στον Αιγόκερω, δεν είναι και η πιο καλή θέση για σας, αλλά μπορεί να φτιάξουν κάποια οικογενειακά θέματα, ή να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση και πνευματική διαύγεια. Οι σχέσεις σας με συγγενικά πρόσωπα, ίσως να γίνουν πολύ καλές, αλλά και θα έχετε την τάση να ταξιδέψετε και να ψάξετε απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας από σήμερα δεν βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, αλλά περνώντας στον Αιγόκερω, θα φροντίσει την οικονομική σας σταθερότητα και τις ευνοϊκότερες απολαβές από την εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, από σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει έναν ολόκληρο χρόνο. Φροντίστε λοιπόν να ανανεώσετε την ζωή σας, αλλά και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας περνά από σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που θα σας φροντίσουν την ψυχή και θα απαλλαγείτε από φόβους χρόνων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω, θα ανοίξει διάπλατα τους δρόμους για να βρεθείτε κοντά σε νέους φίλους και πρόσωπα που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Είναι μία καλή περίοδος κοινωνικού ανοίγματος.