Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 11/10/2021

 
Ζώδια

Ενημερώθηκε: 10/10/21 - 21:41

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτή την φορά στο τρίτο δεκαήμερο, όπου δέχεται αρκετά θετικές πλανητικές όψεις και σίγουρα η ψυχολογία μας βρίσκεται σε καλύτερο σημείο, από τις προηγούμενες μέρες.

Βέβαια η δύσκολη γωνία που δημιουργείται με, Σελήνη και Ποσειδώνα, κρύβουν μία (ταλαιπωρία), που κουβαλά μεγάλος πληθυσμός ανθρώπων και δεν έχει ακόμη εκτονωθεί.

Ίσως μάλιστα συμβούν ατυχήματα, που το υγρό στοιχείο είναι εκείνο που θα παίξει πρωταρχικό ρόλο.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν καλά νέα από μακριά και μάλιστα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία πνευματική εργασία με τον καλύτερο τρόπο. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, μην πάρετε αψήφιστα κάποιες [ενδείξεις], για έναν κίνδυνο που υπάρχει κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα θα έχει μία καλή πορεία στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που αφορούν τους οικονομικούς σας πόρους. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις [κρυφές] συμπεριφορές κάποιων προσώπων, που μέχρι σήμερα θεωρούσατε φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή και η Δευτέρα για σας, όπου όπως φαίνεται θα ξεκινήσετε με επιτυχία κάποια εργασία, μία ασχολία, ή κάποια συναισθηματική προσέγγιση, με πρόσωπο που εκτιμάτε απεριόριστα. Βέβαια σε όλα αυτά θα παίξει ρόλο και η δική σας ικανότητα, να καταλαβαίνετε τα πράγματα ως έχουν και να αποφεύγετε τις κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, ίσως κάποια πράγματα σήμερα τα δείτε μέσα από μία πιο αισιόδοξη ματιά και προχωρήσετε με αισιοδοξία για κάτι που το έχετε στο μυαλό σας και επιθυμείτε να το ολοκληρώσετε. Μην αφήσετε να σας παραπλανούν οι άλλοι, όταν ξέρετε ότι πρεσβεύουν κάτι άλλο, από αυτό που θέλουν να δείχνουν.

ΛΕΩΝ

Θετική αυτή η μέρα για την συναισθηματική σας ζωή, όπου θα μπορέσετε να εισπράξετε κάτι όμορφο από τα πρόσωπα που έχετε επιλέξει στην ζωή σας. Βέβαια για σας του τρίτου δεκαημέρου, ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά, μία οικονομική παραφωνία, θα σας χαλάσει την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλύτερη μέρα για σας και τα οικονομικά σας, που πολύ πιθανόν να λάβετε ένα δώρο, ή μία βοήθεια, που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, μία δραστηριότητα, επαγγελματική ή οικογενειακή, θα σας δώσει χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες συνεχίζουν να σας πιέζουν, αλλά φροντίστε να πάρετε τα θετικά στοιχεία, μιας και η Δευτέρα, είναι μία πολύ βοηθητική μέρα για σας. Ανανεωθείτε και βάλτε στην ζωή σας την θετική πλευρά των καταστάσεων, όπου αν δεν βιώσετε ένα γεγονός, δεν μπορείτε να κρίνετε αν είναι καλό ή κακό για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, τα θετικά της μέρας είναι ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στο να τακτοποιηθούν κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι η ψυχολογία σας βρίσκεται στα καλύτερα της. Βέβαια μετά από μία επικοινωνία που θα έχετε με πρόσωπο κλειδί μιας υπόθεσης, μάλλον θα χαμογελάσετε και πάλι, με το αποτέλεσμα που θα υπάρξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τα ζώδια που έχετε μία θετική εξέλιξή στην καθημερινότητα σας, αλλά θα πρέπει να μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία σας να βάλει [φίλτρα] σε αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Φροντίστε να έχετε καθαρή αντίληψη για τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας τομέα, υπάρχουν ψυχολογικές μεταπτώσεις, που πιθανότατα ξεκινούν από μία λάθος συναισθηματική επιλογή σας. Μην αφήσετε τα θέματα της καρδιάς, να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, στον περίγυρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι άλλη μία μέρα που θα ανοίξετε τα φτερά σας, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να έρθετε σε επαφή με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους και να επιλέξετε εσείς τον τρόπο που θα δράσετε σε μία υπόθεση σας. Φροντίστε να μην ανοίξετε το πορτοφόλι σας, πολύ περισσότερο, από ότι πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι με τους άλλους, όχι απαραίτητα με τον σύντροφό σας, αλλά με πρόσωπα που επηρεάζουν την καθημερινότητα σας. Προσοχή σε ότι φαίνεται αληθινό, αλλά κρύβει κάποια σκοτεινά σημεία, που δεν θέλετε να συναντήσετε με τίποτα