Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 1/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 1/11/2021

Ενημερώθηκε: 31/10/21 - 18:20

Ζώδια: Ξεκινώντας ο Νοέμβριος, μας βάζει σε μία απαιτητική περίοδο, με την μετακίνηση του Άρη, που έχει γίνει στις [ 30/10 ], στο ζώδιο του Σκορπιού. Περιμένουμε αρκετές εξελίξεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο], όπου τις επόμενες μέρες θα έχουμε πολυαστρία στο μυστήριο και σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, όπου δέχεται πλανητικές όψεις από τον Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Αφροδίτη. Τα έντονα συναισθήματα και οι λάθος σκέψεις, χαρακτηρίζουν αυτή τη μέρα.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τα Κριάρια, ο μήνας ξεκινά με αρκετή ένταση και αρκετό επίσης πάθος. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Άρης, βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, όπου ενεργεί με ένταση και θα πρέπει να ρίξετε όσο γίνεται τους τόνους. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αρχίσει να νιώθετε την πίεση στις προσωπικές σας σχέσεις, κάτι που θα σας κάνει να προσπαθείτε πάνω από τις δυνάμεις σας. Να είστε ήρεμοι με τις καταστάσεις που συμβαίνουν, γιατί τα γεγονότα θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας αυτός ο μήνας ξεκινά, με κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε αρκετά ευαίσθητοι στις συμπεριφορές των άλλων, ενώ εσείς του πρώτου πενθημέρου, μην αμελείται την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, βοηθά να σκεφτείτε και να δράσετε ουσιαστικότερα από πριν. Οι σχέσεις σας με άτομα από το περιβάλλον σας, μπορεί να σας προβληματίσουν, γι αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε εκείνα που σας μεταφέρουν λεκτικά ή με μηνύματα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, είναι μία δύσκολη περίοδος, που σίγουρα δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα με νηφαλιότητα. Ιδίως το οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι εκείνο, που θα σας προσθέσει παραπάνω προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα δεχθεί πλανητικές όψεις, δημιουργώντας μία ένταση σε καταστάσεις, σκέψεις και συναισθήματα, για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Προφυλάξτε τον εαυτό σας, από εκνευρισμούς και κακή διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα αυτή είναι αρκετά έντονη σε ψυχολογικές μεταπτώσεις και εναλλαγές. Επίσης, μην αφήσετε τα οικονομικά σας να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα μπορέσετε αργότερα να τα τακτοποιήσετε. Μια συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας γεμίσει με χρήσιμες πληροφορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε στην ζωδιακή ομάδα που αυτή την περίοδο έχετε ένα πολύ ισχυρό ενεργειακό πλανητικό φορτίο. Θέλει καλή διαχείριση των πραγμάτων και σίγουρα υπομονή, σε συναισθηματικά θέματα, στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, ιδίως εσείς του έκτου πενθημέρου, θα αναζητήσετε μία ζεστή αγκαλιά, ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αγωνίζεστε να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό [σοκ]. Γενικότερα οι κραδασμοί της μέρας σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και όχι την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, μία προσπάθεια σας θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Γενικότερα μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα σας τραυματίσουν την ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η μέρα είναι κατάλληλη για κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Ίσως υπάρξουν και πρόσωπα που θα σας φανερώσουν μία αλήθεια, που θέλατε να την αγνοήσετε, ή την φοβόσασταν. Επίσης, ο επαγγελματικός σας χώρος θέλει περισσότερο φροντίδα και προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί την προσωπική ζωή κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Μην ξεχνάτε ότι οι γεννημένοι, 10, 11, 12 Μαρτίου, βρίσκεστε στην επιρροή του Ποσειδώνα, οπότε και η κρίση σας δεν είναι καθαρή, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ