Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (187239), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΕΙΔΗΣΕΙΣ (9730), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 24/6/2022 (233574), ΖΩΔΙΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 (233575)

Ενημερώθηκε: 26/06/22 - 16:25

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο με τον Κρόνο, όπου η ενέργεια που βγαίνει από αυτές τις δύο δυναμικές, είναι συγκροτημένη και στοχευμένη. Μακροπρόθεσμα οφέλη θα υπάρξουν στα ζώδια του Κριού και Υδροχόου, του τρίτου δεκαημέρου.


Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, η Αλεξάνδρα Καρτά προβλέπει:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς αυτή η μέρα, σας δημιουργεί μία πολύ ισορροπημένη και προστατευτική χρονική στιγμή. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια καινούρια σχέδια, που η επιτυχία τους θα εξαρτηθεί από τον σωστό προγραμματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, κάθε στοχευμένη σας κίνηση, θα έχει και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, όταν μάλιστα δεν την κάνετε γνωστή, πριν από την ολοκλήρωσή της. Γενικότερα θα υπάρξουν πολύ ιδιαίτερες σκέψεις, που αφορούν κάποια μυστική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του τελευταίου δεκαημέρου, θα υπάρξει μία αρκετά καλή συγκυρία γεγονότων, που θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που αφορά σχέδια σας για το μέλλον. Επίσης ανανεώστε κάποια πρακτικά θέματα, για μελλοντικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν επαγγελματικοί επαναπροσδιορισμοί, που αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δεν εμπλακείτε σε λόγια και εντάσεις, θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, από την μία είστε ξεσηκωμένοι για ένα ταξίδι, μία σχέση, μία συμφωνία, από την άλλη, κάτι σας πιέζει και σας απογοητεύει. Βάλτε στην ζυγαριά τα θέματα σας και ίσως μέσα από την ηρεμία, βρείτε λύσεις, αλλά όχι άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο η εργασία σας, τα οικονομικά σας, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις, σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Σήμερα θα βάλετε σειρά σε μία υπόθεση σας, που έχει να κάνει με γραφειοκρατικές υποθέσεις, ή ζητήματα ενός παιδιού σας, αν είστε γονείς.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θα είναι αρκετά πολύπλοκα, αν και εσείς δεν έχετε την διάθεση να τα απλοποιήσετε. Σχέσεις με την οικογένεια και τον – την σύντροφο, ίσως δεν θα έχουν ηρεμία και θα δημιουργηθούν παράπονα και κρυφές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία μέρα, που σίγουρα χρειάζεστε υποστήριξη από τους δικούς σας, είτε συναισθηματική, είτε υλική. Τα γεγονότα σας έχουν κουράσει, αλλά πιο πολύ σας έχουν ταλαιπωρήσει οι παράλογες συμπεριφορές των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες είναι μία πολύ καλή περίοδος για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με άτομα, που έχετε απομακρυνθεί και η αιτία αυτής της απόστασης, έχει δημιουργηθεί, από μία δική σας συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία έντονη επιθυμία σας, να φροντίσετε οικονομικά κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο, ή να βάλετε σε σειρά ένα πρακτικό σας θέμα. Θα έρθετε κοντά με αλήθειες που σας έκρυβαν κάποιοι, όταν μάλιστα υπήρχαν υλικά κίνητρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, η μέρα σας θα έχει μία αρκετά ισορροπημένη ενέργεια, θα λάβετε καλά νέα και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, θα σας φέρουν επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε πολύ κοντά σε μία επιτυχημένη οικονομική κίνηση που θα κάνετε το επόμενο διάστημα. Η βοήθεια που θα πάρετε από κάποιο πρόσωπο θα είναι σημαντική και θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ