Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου 2024

 
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου 2024

Ενημερώθηκε: 10/06/24 - 01:08

Ζώδια: Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Ταύρου, μία θέση αρκετά επιθετική και άκρος επικίνδυνη. Αυτές οι μέρες χρειάζονται να είμαστε ήρεμοι σε καταστάσεις που θα συμβαίνουν, γιατί σε περίπτωση που αντιδράσουμε βίαια θα προκαλέσουμε το απόλυτο χάος. Προσοχή τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των πρώτων ημερών, [Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος], όπου θα έχουν έντονη ανατροπή και μεγάλες διαμάχες με το περιβάλλον τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο, ηρεμείτε αρκετά και νιώθετε περισσότερο χαλαροί με τις προσωπικές σας επιλογές. Από την άλλη εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε κάποια έκτακτα έξοδα και γενικότερα ένα μεγάλο άγχος με τα οικονομικά σας, ή μία επικριτική στάση των άλλων απέναντι σας, για τους οικονομικούς σας πόρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μία απερίγραπτη τάση εκνευρισμού και έντονων συμπεριφορών προς τους άλλους. Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών δυστυχώς ενεργοποιεί ο Άρης την έκλειψη της 28 Οκτωβρίου, πυροδοτώντας τις καταστάσεις με έναν απόλυτα σκληρό τρόπο. Κάτι συμβαίνει στην ζωή σας που πρέπει να αλλάξει και εσείς πλέον δεν είστε σε θέση να το διαχειριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία περίοδο αρκετά ευνοϊκή, όπου ο Δίας στο δικό σας ζώδιο είναι ο προσωπικός σας Άγγελος, η δύναμη για να αντιμετωπίσετε κάθε αναποδιά και ανατροπή. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι το παρασκήνιο και οι εχθροί που παραμονεύουν να σας βλάψουν, όταν εσείς θα είστε απρόσεκτοι και χαλαροί με τα σημαντικά και τα όμορφα που έχετε αποκτήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύει την ανάγκη σας να κάνετε νέους φίλους, να προχωρήσετε σε νέα σχέδια, αλλά και να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί με τους προσωπικούς σας στόχους. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει αρκετή φλόγα και θετική ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστείτε αρκετά καλή διαχείριση των καταστάσεων, όσο ο Άρης θα διέρχεται το ζώδιο του Ταύρου. Θέματα καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας, είναι σε ενέργεια αυτή την περίοδο. Βέβαια είστε σε μία έντονη αντιπαράθεση με τους άλλους και αυτό δεν θα βοηθήσει να ηρεμήσουν οι αντιπαραθέσεις. Επίσης θα κληθείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές σε αναπαλαιωμένες συνθήκες στην καριέρα σας και στον τρόπο που διαχειρίζεστε την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης θα περάσει σε ένα συμβατό με το δικό σας ζώδιο, αυτό του Ταύρου και θα ενεργοποιήσει με έναν μαχητικό τρόπο την προσωπική σας εξέλιξη. Το καλύτερο για σας είναι να ενεργείτε με δικαιοσύνη και καθαρές απόψεις, ώστε να κάνετε το καλύτερο δυνατό σε κάθε προσωπικό σας στοίχημα προς την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο θα πάρετε μία ανάσα σε προσωπικό επίπεδο και ο λόγος είναι ότι ο Άρης εγκαταλείπει τον τομέα που αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Βέβαια το παρελθόν και κάποια προβλήματα από αυτό θα σας δημιουργήσει μία έντονη ανησυχία και μία μεγάλη αναστάτωση, που μπορεί να αφορά και τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς των πρώτων ημερών, όταν ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο σας, αλλά και τον Ωροσκόπο σας αν τον έχετε σε αυτό το σημείο. Οι σχέσεις σας γίνονται έντονα κουραστικές και πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι να δώσετε ένα τέλος σε βασανιστικές καταστάσεις. Επικίνδυνες μέρες Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, όπου καλό είναι να μην αφήσετε στην τύχη, την προσωπική σας ευτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μέρες που θα υπάρξουν έντονες καταστάσεις κυρίως με συγγενικά σας πρόσωπα. Είναι επίσης καιρός να βρείτε τις ισορροπίες σας και να διεκδικήσετε εκείνα που σας ανήκουν, αλλά όχι με έντονο και αυταρχικό τρόπο. Ίσως δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία και αυτό θα σας δημιουργήσει ακόμη και στην επαγγελματική σας πορεία προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, δεν είναι αρνητική για σας, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας και τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Η εργασία, θα σας δώσει αρκετά θετικές προοπτικές, όπως επίσης θα λάβετε την εύνοια κάποιων σημαντικών προσώπων, που πιστεύουν απόλυτα στην εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς των πρώτων ημερών ζείτε κοσμοϊστορικές στιγμές με την προσωπική σας εξέλιξη, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις που αφορούν ένα ακίνητο, πολύ πιθανό να υπάρξουν δυσκολίες και ανατροπές. Πάρτε την δύναμη από τις δημιουργικές σας ενασχολήσεις, αλλά και την ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας ταλαιπωρήσει με τις εντάσεις που θα προκληθούν από πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον. Κάτι επίσης που είναι αρκετά σημαντικό για αυτές τις μέρες είναι μία παραπλανητική συμπεριφορά που θα πρέπει να αποφύγετε, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ