Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 23/11/2020 έως 29/11/2020

 
Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 23 Νοεμβρίου έως 29 Νοεμβρίου 2020 από την αστρολόγο Αλέξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 22/11/20 - 11:07

Zώδια: Μυστικές συμφωνίες με καλά αποτελέσματα, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 23 Νοεμβρίου 2020 έως 29 Νοεμβρίου 2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους μάχιμους Κριούς, αυτή την εβδομάδα, θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες σε τομείς όπως της εργασία σας και της κοινωνική σας εξέλιξης. Βέβαια μην παρασυρθείτε από την μεγάλη σας αυτοπεποίθηση, πριν σιγουρευτείτε για κάτι που θέλετε πολύ. Τα οικονομικά σας ακόμη θα έχουν μία ρευστότητα, που πρέπει να αντιμετωπίσετε με σύνεση και ηρεμία. Όσο για την προσωπική σας ζωή, φροντίστε να είστε πιο υποψιασμένοι με την αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτή την εβδομάδα, όπου θα φέρουν πολλά γεγονότα, στην συναισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη στις 28 /11, [το Σάββατο], θα έρθει σε αντίθεση με τον πλανήτη Ουρανό που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το πλανητικό γεγονός θα προκαλέσει μία έντονη πόλωση με τις σχέσεις σας και τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα πρόσωπο, θα υποστούν ένα σοκ, ευτυχώς μικρής διάρκειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα, θα ασχοληθείτε έντονα με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα δημιουργήσει ένα πολύ αρμονικό περιβάλλον, με τους πλανήτες, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία, ανανεώνοντας έτσι τις σκέψεις και την κρίση σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες ευκαιρίες και συμφωνίες, που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Παραφωνία των ημερών, η αντίθεση Αφροδίτης , Ουρανού, που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας και αφορά μία οικονομική ή συναισθηματική ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους οι μέρες αυτές θα φέρουν πολύ καλές ευκαιρίες να τακτοποιήσετε θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και σας χαρίζει εύφορες σκέψεις για να κάνετε πραγματικότητα κάποια από τα σχέδια σας. Όσον αφορά την αντίθεση της Αφροδίτης με τον επαναστάτη πλανήτη Ουρανό στο τέλος της εβδομάδας, φαίνεται ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα στραφεί το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, ή τον χώρο του σπιτιού σας. Ο Ερμής κάνοντας πολύ θετικές όψεις με τον Πλούτωνα – Δία και Ποσειδώνα, δείχνει ότι κάποιες οικονομικές συμφωνίες, θα έχουν μία πολύ καλή πορεία. Βέβαια μπορεί τα αποτελέσματα να μην φανούν αμέσως, αλλά οι βάσεις που θα μπουν τώρα, θα σας ενθαρρύνουν στο να συνεχίσετε. Στο τέλος της εβδομάδας, μην παρασυρθείτε από πρόσωπα που έχουν επιπόλαιες συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, βρίσκεται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι και ανανεώνει την επικοινωνία σας. Μπορεί επίσης να έχετε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες και για τους σπουδαστές θα υπάρξει μία περίοδος γόνιμης εξέλιξης. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει μία πολύ καλή περίοδος, που το πρωταρχικό στοιχείο θα είναι η συνεννόηση και οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σας. Στον τομέα που θα χρειαστεί περισσότερο η προσοχή σας, είναι αυτός των οικονομικών.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στα οικονομικά σας και σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε την διαχείριση των χρημάτων σας. Όμως θα έχετε και απρόβλεπτες πηγές εισοδημάτων, κάτι σαν μπόνους, ή χρήματα που θα σας δοθούν χωρίς να τα περιμένατε. Αυτό θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητα σας και στα έξοδα του σπιτιού σας. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις, που ευτυχώς θα έχουν μικρή διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς οι μέρες αυτές θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές, εφόσον Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Έτσι όλο αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά εξωστρεφείς και θα επιδιώκετε την επικοινωνία με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Πολύ πιθανόν να βάλετε σε τάξη κάποιες εκκρεμότητες και να δημιουργήσετε ένα θετικότατο κλίμα για μελλοντικές επαγγελματικές υποθέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει μία συναισθηματική απογοήτευση, που μην την κάνετε πιο δυνατή από ότι στην πραγματικότητα είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες αυτές έχουν αρκετό παρασκήνιο και σίγουρα θέλει καλή διαχείριση στο να αντιληφθείτε τα καλά ή τα άσχημα των ημερών. Αν και η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την περίοδο, τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν και θα δείτε ότι κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, θα αναπτυχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη βέβαια στον δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπλοκάρει για λίγο την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, αυτές οι μέρες θα είναι πολύ ιδιαίτερες για να κτίσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με πρόσωπα που θα φροντίσουν να αναδείξουν τα ταλέντα σας. Ο Ερμής στον τομέα της κοινωνικότητας σας, θα αναπτύξει το φιλικό σας περιβάλλον και θα γνωρίσετε πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα στο επόμενο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας, μην αφήσετε ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μέρες αυτές θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου με ευκολία θα δείξετε την αξία σας και να προχωρήσετε σε μία πιο ευνοϊκή θέση από αυτή που βρίσκεστε. Ο Ερμής θα βοηθήσει αρκετά στο να επικοινωνήσετε και να συμφωνήσετε σε ζητήματα που με ευκολία τώρα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε. Αυτό που σίγουρα θέλει προσοχή είναι το οικογενειακό περιβάλλον, που σας ταράζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη, να δημιουργούν όμορφες όψεις με τον Ήλιο σας, θα υπάρχει ένα καλό κλίμα στην καθημερινότητα σας. Ο Ερμής θα βοηθήσει ουσιαστικά τα σχέδια σας, αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη, θα απολαύσετε μία συναισθηματική υπόθεση. Το να ονειρεύεστε αυτή την περίοδο δεν είναι επιζήμιο, απεναντίας μπορεί να γίνει το όπλο σας, για να ξεπερνάτε πιο εύκολα τις καταστάσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ