Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 14/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 14/11/2021

Ενημερώθηκε: 13/11/21 - 16:27

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη βρίσκεται στο τελευταίο πενθήμερο των Ιχθύων, μια θέση που όπως έχουμε πει, απλά επιβεβαιώνει την γενικευμένη απαισιόδοξη ψυχολογία μας, μέσα από καταστάσεις που ο κύκλος δείχνει ότι δεν έχει κλείσει και θέλει πολύ υπομονή για να φτάσουμε σε μία πιο ξεκάθαρη εποχή. Αυτή η εποχή σίγουρα δεν είναι ο Χειμώνας, αλλά η Άνοιξη του 2022.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η Κυριακή είναι μία μοναχική μέρα από επιλογή σας, ή από συνθήκες. Μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που από αύριο θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να τις υποστηρίξετε και να είστε πιο σίγουροι για αυτό που πραγματικά θέλετε να συμβεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και υπάρχουν γεγονότα γύρω σας, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε, ελπίζετε σε κάτι που ξαφνικά θα τα αλλάξει όλα και θα βγείτε στο φως. Πριν συμβούν τα όμορφα στην ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι δίπλα σας δεν υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι, που θέλουν να βλέπουν την κακομοιριά παντού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταστάσεις στην ζωή σας, κυλούν αναίμακτες και εσείς απλά νιώθετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τις δυσκολίες, χωρίς να χάσετε τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να ακούτε και λίγο την εσωτερική σας φωνή, θα σας βοηθήσει αρκετά αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, βοηθά συναισθηματικά εσάς του τρίτου δεκαημέρου, βάζοντας στο περιθώριο ότι σας είχε στεναχωρήσει. Βέβαια η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί για όλους σας αυτή την περίοδο, είναι ότι αλλάζουν κάποια σχέδια σας και αυτό σας κάνει να αντιδράτε έντονα κάποιες φορές.

ΛΕΩΝ

Για σας τους αξιοπρεπείς και φωτεινούς εκπροσώπους, του πέμπτου κατά σειρά ζωδίου, οι μέρες αυτές δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά με πολύ [στιλ], θα αποτάξετε τις δυσκολίες από την ζωή σας. Την μέρα αυτή, θα σας δοθεί η ευκαιρία, να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους αναλυτικούς του ζωδιακού, η Κυριακή είναι μία πολύ καλή χρονική στιγμή, να κάνετε ένα δικό σας προσωπικό πρόγραμμα, εσωτερικής αναβάθμισης και υγείας. Αναπαυτείτε, κάνετε έναν περίπατο στην φύση, ή ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι μέρα ανακωχής και θετικής προσέγγισης, απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σας έχουν προβληματίσει. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσετε, να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε για λίγο [ελεύθεροι], από υποχρεώσεις και καταστάσεις, που σίγουρα δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία. Κάνετε ένα διάλειμμα, μία ανακωχή, από τις δύστροπες αυτές μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ευκαιρία να σκεφτείτε σήμερα ανεπηρέαστοι από τις γνώμες των άλλων, για τα θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα. Το σπίτι σας, θα γίνει το ησυχαστήριο σας, βάζοντας δίπλα σας, μόνο, την διαίσθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Κυριακή σας δίνει μία πολύ καλή ευκαιρία, να φροντίσετε τις σχέσεις σας και να βοηθήσετε τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. Είναι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό διάλειμμα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή είναι μία μέρα χωρίς ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές, αλλά η γενικευμένη κατάσταση που επικρατεί, σας κάνει να προβληματίζεστε για τα επαγγελματικά σας, αλλά και την οικονομική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Για άλλη μία μέρα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί αρκετές ευαισθησίες, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία. Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας, γιατί οι μέρες αυτές έχουν αποσυντονίσει τα σχέδια σας και τους στόχους σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ