Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 7/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 7/11/2021

Ενημερώθηκε: 06/11/21 - 16:54

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, στο τρίτο δεκαήμερο, όπου δημιουργεί μία ευνοϊκή όψη με τον Δία. Μπορώ να πω ότι είναι μία μέρα που δεν βγάζει ιδιαίτερα γεγονότα, απλά μας δημιουργεί την αίσθηση της [αναμονής] σε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας και θα παίξουν ρόλο το επόμενο διάστημα.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, η μέρα αυτή θα έχει ως εξής:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι καιρός να κάνετε μία ανακωχή, με όλους και όλα. Φροντίστε να είστε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να δώσετε σημασία στα μικρά αλλά σπουδαία που συμβαίνουν στην ζωή σας και σας φέρνουν χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η πορεία του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα συνεχίσει να βάζει τις σχέσεις σας σε μία εγρήγορση. Η επικοινωνία θα είναι εκείνο, που θα καθορίσει πολλά και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, τι σας ενώνει και τι σας χωρίζει, με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα διάστημα καθοριστικό για την εργασία σας και την υγεία. Ακόμη και τις μέρες που εσείς ηρεμείτε στο σπίτι σας, δεν θα είστε απαλλαγμένοι από σκέψεις, για την μελλοντική επαγγελματική σας πορεία. Γενικότερα απομακρυνθείτε από άτομα που σας επιπλήττουν και σας μειώνουν, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Κυριακή θα αποδειχθεί μία σχετικά ήρεμη μέρα, που η Σελήνη στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, θα φροντίσει τον παράγοντα υγεία. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, φροντίζοντας να βάλετε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα αυτή είναι αρκετά θετική για την προσωπική σας ζωή. Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, να έρθετε πιο κοντά, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια μέρα, που θα νιώσετε όμορφα, αν αποφασίσετε να κάνετε, μικρές αποδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, μία ευχάριστη νότα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση, μέσα από τις επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Σελήνη στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και θα φροντίσει να βρεθείτε κοντά με πρόσωπα που νιώθετε οικεία. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι το πορτοφόλι σας αδειάζει με γρήγορο ρυθμό και θα πρέπει, κάτι να κάνετε για αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία καλύτερη ψυχολογία, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μετακινηθείτε σε όμορφους προορισμούς. Βέβαια εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα σχέσεων και συμπεριφορών από τους άλλους, όπου δεν θα πρέπει να έχει επιείκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, στο τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν πολύ θετικά μηνύματα, επαφές και μικρές μετακινήσεις, που θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη. Ένα χαμόγελο από το σύμπαν, θα σας ανανεώσει. Προσοχή να δώσετε στις παρασκηνιακές καταστάσεις, που προέρχονται από ζηλόφθονα άτομα και εμμονικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Κυριακή είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα, όπου τα συναισθήματα σας, θα βρουν επιτέλους τον αποδέκτη τους, ακόμη και αν αυτό το γεγονός, θα έχει μικρή διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η θέση της Σελήνης σήμερα, στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα εξυπηρετήσει τα όνειρά σας και τους στόχους σας. Ίσως μάλιστα να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μία πολύ ζεστή συναισθηματικά Κυριακή.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, θα έχουν σήμερα μία μεγάλη δόση τύχης. Επίσης εσείς του πρώτου πενθημέρου, θα έχετε μία συζήτηση, που θα σας ευνοήσει αρκετά.