Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 14/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 13/10/21 - 23:08

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια:

Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, και δέχεται την επιρροή του Κρόνου. Είναι μία μέρα που δημιουργεί ανάγκη για συναισθηματικό έλεγχο, όπως επίσης μας προτρέπει, να στηρίξουμε τις επιδιώξεις μας, μέσα από ώριμες ενέργειες.

Η σύνοδος Ήλιου με Άρη, στο ζώδιο του Ζυγού, συνεχίζει να απασχολεί τους γεννημένους 13–14–15 Οκτωβρίου, 9–10–11 Απριλίου, 10–11–12 Ιανουαρίου και 12–13-14 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή συνεχίζει να έχει αρκετές εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά ισορροπεί με την παρουσία της Σελήνης στον ενδέκατο τομέα σας, όπου σας χαρίζει κοινωνικές συναναστροφές. Είναι η στιγμή να επικοινωνήσετε με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας, η νέα θέση της Σελήνης είναι αρκετά άβολη και δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια και επαγγελματικές ανησυχίες. Σε αυτό το πέρασμα της η Σελήνη, θα δεχθεί και θετικές όψεις, οπότε, θα υπάρξουν ευνοϊκά αποτελέσματα, κυρίως στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία θετική μέρα για σας, όπου πολλά πράγματα λειτουργούν βάση των δικών σας επιθυμιών. Ιδίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, είστε αρκετά ευνοημένοι. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε μία προσωπική σας επιλογή και να έχετε επιτυχία σε νομικές υποθέσεις και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αυτή η περίοδος δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, αλλά καλό είναι να επωφεληθείτε από μία νέα οικονομική [προσφορά], που θα έρθει την καταλληλότερη στιγμή. Οικογενειακά θέματα, αλλά και υποθέσεις με κάποιο ακίνητο, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, είναι αρκετά καλά, βέβαια σε ότι αναφέρομαι, παίζει ρόλο και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Θα ξαναπώ ότι πρέπει να προσέχετε αυτά που λέτε, γιατί ο τρόπος σας μπορεί να μην είναι ο πιο κατάλληλος και να δημιουργεί στους άλλους εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, όπως επίσης σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, όπου θα έχετε εισοδήματα, από πηγές που δεν περιμένατε. Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται και μάλλον ζητάτε το απλό και το σίγουρο, χωρίς υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τους ταλαιπωρημένους των ημερών, αλλά σήμερα θα πάρετε ένα καλό νέο, θα έχετε μία όμορφη στιγμή με αγαπημένο σας πρόσωπο, όπως επίσης θα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με πρόσωπα από το παρελθόν, που υπάρχουν ακόμη μεταξύ σας, όμορφα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία μέρα που θα έχετε την αμέριστη βοήθεια της οικογένειας σας, σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Βέβαια η πολυαστρία στον δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει αρκετά νευρικούς και κάποιες φορές άδικους με τους άλλους. Βέβαια την αδικία μπορεί να την βιώσετε και εσείς, μέσα από την καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, γλυκαίνει τις μέρες σας και σας κάνει να ελπίζετε σε μία καλύτερη και πιο ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Η Σελήνη σε θετική όψη με την Αφροδίτη, σας δίνει το δικαίωμα να αποκτήσετε την δική σας φωλιά, έτσι όπως την φαντάζεστε και όπως σας αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, θα έχετε μία μέρα γεμάτη από προσωπικές προκλήσεις και ίσως παρουσιαστούν θέματα οικονομικά, που θα πρέπει να διαχειριστείτε ήρεμα και με ωριμότητα. Ίσως μάλιστα ένα οικονομικό ζήτημα αφορά εσάς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και τώρα καλείστε να το διευθετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σε σύνοδο με τον Κρόνο, ορίζει μία καλή και συνετή περίοδο, όπου θα πρέπει να δαμάσετε τα συναισθήματά σας και να βάλετε σειρά σε κάθε καθημερινή σας δραστηριότητα. Η θέση αυτή της Σελήνης, ανοίγει τους ορίζοντες σας για νέες κοινωνικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε μία ανασφάλεια, σε ότι κάνετε, εάν το κάνετε σωστά. Έχετε αμφιβολία για όλους και όλα και αυτό εν μέρη είναι κάτι που δεν έχει προκληθεί από εσάς, αλλά από πρόσωπα που σας έκαναν να χάσετε την εμπιστοσύνη σας.