Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια
Ενημερώθηκε: 02/12/21 - 00:40
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη και σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε μία θέση μάλιστα αρκετά εκρηκτική και ανατρεπτική. Η αντίθεση του Κρόνου και Ουρανού, με την Σελήνη, δημιουργεί ανασφάλειες και μεταπτώσεις στην ψυχολογία μας, ενώ οι ανατροπές είναι κάτι που θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας και θα μας δημιουργήσουν για λίγο ένα ενεργειακό μπλοκάρισμα.

Ποιο αναλυτικά η προβλέψεις για σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2021 για τα δώδεκα ζώδια έχουν ως εξής:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε καταστάσεις που συμβαίνουν αυτές τις μέρες, γιατί βρίσκεστε σε μία περίοδο αλλαγών. Θα πρέπει λοιπόν να χτίσετε την καινούρια περίοδο που έρχεται, με πολύ προσεκτικά βήματα και κυρίως, προσεκτικές συμφωνίες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία αρκετά απαιτητική μέρα, με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Μία παγερή συναισθηματικά μέρα, που θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αποφάσεις. Μία τάση απομάκρυνσης από αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας χαλάσει την ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο πριν την ολική Ηλιακή έκλειψη, δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό, από ότι όλες αυτές τις μέρες. Προσοχή λοιπόν στις σχέσεις σας, προσοχή στις επαγγελματικές σας επιλογές και φυσικά στην υγεία σας, που είναι αρκετά εύθραυστη, κυρίως για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη ανησυχία σήμερα θα έχετε για μία σχέση σας, ένα σχέδιο σας, ή μία επιλογή σας, που αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Να περιμένετε κάποιες κακές συμπεριφορές από πρόσωπα , που πραγματικά θα σας σοκάρει ο τρόπος που θα χειριστούν ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για σας. 

ΛΕΩΝ

Μία μέρα που δεν σας ταιριάζει, εφόσον η Σελήνη σε υδάτινο ζώδιο, στον Σκορπιό, δέχεται αρνητική όψη από τον Κρόνο και Ουρανό. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλές και έχετε ανοίξει αρκετά μέτωπα, που δυστυχώς δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε όλα μαζί και για αυτό να βάλετε τις προτεραιότητες σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και ενώ όλα φαίνονταν σχετικά ήρεμα, να που από σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανατροπές και πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να μην ταράζεστε με νέες υποθέσεις που προκύπτουν, αλλά να κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, θα προκαλέσει και πάλι αναστατώσεις στα οικονομικά σας. Είναι αλήθεια, ότι δεν είστε αυτή την περίοδο προστατευμένοι σε αυτό το θέμα και δυστυχώς θα πρέπει να χειρίζεστε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα, με πολύ προσοχή και αρκετή τιμιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε μία αρκετά έντονη μέρα, με κάποιες δυσκολίες που αφορούν τις σχέσεις σας. Ίσως μάλιστα να ταραχτείτε με γεγονότα που θα συμβούν, αλλά μην αφήσετε να σας  κυριεύσει πανικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή που πρέπει να αποφύγετε βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις, είτε στον εργασιακό σας χώρο, ή στην υγεία σας, ή σε καταστάσεις που χαλάνε την ψυχολογία σας. Στρεσογόνα μέρα, αλλά και έντονη εβδομάδα για σας του δευτέρου δεκαημέρου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και μάλιστα να δέχεται δύσκολες όψεις από τον Κρόνο και Ουρανό, καλό είναι να απομακρυνθείτε από ότι σας χαλά την ψυχολογία. Φιλίες και σχέσεις, θα δοκιμαστούν αυτές τις μέρες.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σήμερα σε μία δύσκολη αστρολογική μέρα, όπου η Σελήνη ενισχύει το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Πολύ δύσκολη στιγμή για να βάλετε σε σειρά, σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας, οι επόμενες μέρες θα έχουν μία αρκετά έντονη ενέργεια, γιατί όπως έχω αναφέρει, θα σας επηρεάσει η ολική έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο του Τοξότη. Θα ανατρέψει τις μέχρι τώρα εργασιακές και κοινωνικές σας προεκτάσεις, ενώ θα φέρει ανατροπές και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.