Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
44

Ενημερώθηκε: 19/06/24 - 22:25

Ζώδια: Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, όπου δημιουργείται η αίσθηση τις αναστάτωσης και της ανασφάλειας. Καλό είναι να αποφεύγονται συμφωνίες που θα επηρεάσουν αρνητικά το μέλλον μας. Λίγο πριν αλλάξει η μέρα, στις 23.53, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, και έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, σηματοδοτώντας την έναρξη του Καλοκαιριού.  

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία καλή ευκαιρία να φροντίσετε την προσωπική σας ξεκούραση και να αναδείξετε το φως το Ήλιου στον τομέα που έχει να κάνει με την οικογένεια σας και ίσως προβείτε σε αλλαγή κατοικίας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ταξιδάκια και καλές συζητήσεις θα αποτελέσουν αυτή την περίοδο την καθημερινότητα σας. Ίσως είναι καιρός να βάλετε μία τάξη σε ότι σας ανησυχεί μέσω δικαστικής οδού. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε σε μία περίοδο που θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας, θα νιώσετε έτοιμοι να ανανεώσετε την ψυχολογία σας μέσα από την καθημερινότητα. Τα επαγγελματικά σας θα παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους αυτή είναι η εποχή σας και ξεκινούν τα γενέθλια σας. Ίσως αυτό το Καλοκαίρι θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, ιδίως αν πρέπει να πάρετε συναισθηματικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Είστε ένα ζώδιο ζωογόνο και δυνατό σε αντοχή και επιμονή. Έρχονται για σας καλές συνθήκες στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε και την υγεία σας που μάλλον την έχετε εγκαταλείψει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικοί από σήμερα γίνεστε εσείς οι Παρθένοι, με καλέσματα και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην παραμελήσετε θέματα υγείας και σίγουρα ενισχύστε την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Μία νέα επαγγελματική πρόταση, συνεργασία και επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι εκείνο που θα σας απασχολήσει έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι η εποχή των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη για να ολοκληρώσετε μία επαγγελματική ευκαιρία που έχει παρουσιαστεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, τα οικονομικά σας γίνονται κάτι σαν εμμονή αυτή την χρονική στιγμή, αλλά πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν κάποιες προσπάθειες σας πάνω σε αυτό το θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η προσωπική σας ζωή, οι συνεργασίες και γενικότερα ένα συναισθηματικό θέμα θα βρίσκεται σε εγρήγορση. Απαλλαγείτε από το παρελθόν και κοιτάξτε το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους το Θερινό Ηλιοστάσιο τοποθετεί σε καλύτερες συνθήκες την καθημερινότητα σας. Εργασία και υγεία θα έχουν θετικά αποτελέσματα, αλλά μην είστε απρόσεκτοι με την διατροφή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να νοικοκυρέψετε τις συνθήκες που σας αφορούν, οικογένεια, παιδιά και συναισθηματικές ανάγκες. Ίσως κάνετε μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ