Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28/3/2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28/3/2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 27/03/24 - 23:39

Ζώδια: Σήμερα θα υπάρξουν αρκετά θέματα που θα προχωρήσουν στην επίλυση τους, αλλά πάντα η ρευστή αυτή περίοδος δε αφήνει πολλά περιθώρια να βάλουμε σταθερές βάσεις.  

*Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά, θα έχει μία σειρά από ξαφνικές συναισθηματικές επιτυχίες και αν συμφωνεί το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα υπάρξει μία σημαντική οικονομική επιτυχία.    

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μία στιγμή ανανέωσης και σήμερα σας βοηθά η Αφροδίτη να δείτε την προσωπική σας ζωή, αλλά και την οικονομική σας, με καλές προοπτικές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ευνοούνται οι φιλικές και ερωτικές σχέσεις, αλλά χωρίς να εγγυάται σε τίποτα το μέλλον τους και η διάρκεια που θα έχουν. Επίσης να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους, ενώ μην προκαθορίζετε μία συναισθηματική κατάσταση, που μάλιστα σας έχει δείξει πολλά δείγματα ανειλικρίνειας.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αποκλείεται σήμερα να παρουσιαστεί μία επαγγελματική ευκαιρία από εκεί που δεν περιμένατε. Για κάποιους από σας η δραστήρια αυτή μέρα θα ολοκληρωθεί με κάποια νέα γνωριμία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, βοηθά τις σχέσεις σας και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε περισσότερο έντονη την κοινωνική σας ζωή.  

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, τα οικονομικά σας έχουν προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα με τις συνεχόμενες εναλλαγές τους. Ίσως σήμερα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία δραστική κίνηση για να φτιάξετε αυτόν τον τομέα, που σας ταλαιπωρεί αρκετά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, με κάποιες συναντήσεις, όμορφες αποδράσεις και γιατί όχι, να ανανεώσετε την εικόνα σας με την φροντίδα που θα της παρέχετε.  

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, νέα επαγγελματικά σχέδια που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τα οικονομικά σας. Βέβαια για την συναισθηματική σας ζωή, κάποια πράγματα είναι έντονα ανανεωτικά, αλλά κρύβουν κινδύνους.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, συντελεί σε μία ανανεωτική όψη με τον Ουρανό και σας φέρνει χαρά και έντονες κοινωνικές επαφές. Νέα γνωριμία σας αναστατώσει ευχάριστα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικογενειακά θέματα, υποθέσεις που αφορούν κάποιο ακίνητο, ή μία οικογενειακή περιουσία, που πρέπει να την διαχειριστείτε σωστά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία καλή στιγμή να επικοινωνήσετε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε από το πουθενά μία πολύ καλή ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τις δουλειές σας, ενώ μπορεί να κερδίσετε από σωστούς χειρισμούς κάποια χρήματα.  

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται αυτό το διάστημα στο ζώδιο σας, δημιουργεί μία πολύ θετική όψη με τον πλανήτη Ουρανό. Τι να περιμένετε?... μα φυσικά την ομορφιά να ανθίζει μέσα σας, ακόμη και με μικρή διάρκεια. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ