Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ενημερώθηκε: 29/06/22 - 21:43

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια:  Η τελευταία μέρα του Ιουνίου, έχει τον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης, όπου η πορεία της συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να μας βάζει ουσιαστικά, στο Καλοκαιρινό κλίμα.

Βέβαια από αύριο θα μας απασχολήσουν κάποιες έντονες και ανατρεπτικές καταστάσεις, όπου πολύ πιθανόν και σήμερα για τους Κριούς και Αιγόκερους, του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα θα έχουν ανατροπές και δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ
Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα θα αρχίσουν να σας φέρνουν εκνευρισμό και ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις, ώστε να μην χάσετε το δίκιο σας. Από την άλλη, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα συνεχίσετε να νιώθετε υπεροχή και να μην σας αγγίζουν οι δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας τους Ταύρους, οι συζητήσεις, θα παίξουν σήμερα ένα πολύ σημαντικό παράγοντα σε κάποιες αποφάσεις σας. Βέβαια, κάτι θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό, που θα σας ταλαιπωρήσει δυστυχώς, τις επόμενες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, κάποια θέματα θα σας δημιουργήσουν εντάσεις και αμφιβολίες, για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι η στιγμή της διεκδίκησης και μάλλον όλο αυτό θα σας κουράσει ψυχικά και σωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, συνεχίζει να σας δημιουργεί αρκετές και έντονες αλλαγές και καινούρια δεδομένα. Βέβαια σήμερα θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μία αρκετά έντονη κατάσταση, που μπορεί να αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες, ο μήνας σας αφήνει με κάπως έντονες καταστάσεις. Είναι μία αρκετά έκρυθμη στιγμή, που αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, την υγεία σας, αλλά και τις σχέσεις σας με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάτι θα σας ενοχλήσει, που αφορά τις σχέσεις σας, με κάποια πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους τα χρήματά, ή τα συναισθήματα σας. Μία οικονομική συμφωνία, ή πληρωμή, ή αγορά, ίσως να σας προβληματίσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ
Μία απαιτητική μέρα η τελευταία του Ιουνίου, όταν μάλιστα ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι αρκετά πολύπλοκο για σας να πρέπει να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας, όταν σας πιέζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας του τρίτου δεκαημέρου, κάποιες συζητήσεις θα σας εκνευρίσουν, όταν μάλιστα αφορούν επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάτι που επίσης θα πρέπει να προσέξετε είναι, θέματα της υγείας σας, που θα προκύψουν, ή μία έντονη υπερκόπωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και έχετε πολύ καλή διάθεση γενικότερα αυτές τις μέρες, να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις επιλογές σας, με τα πρόσωπα που μοιράζεστε τα συναισθήματα σας, αλλά και το πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα έντονο τριήμερο, με εντάσεις, παράπονα και ζήλιες. Κάπου νιώθετε ότι σας έχουν προδώσει, αλλά μάλλον, αγνοήσατε και εσείς τα σημάδια όταν σας είχαν δοθεί, κατά το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για κάποιο λόγο θέλετε να εκτονώσετε την ένταση που έχετε μαζέψει όλες αυτές τις μέρες. Έτσι θα βρείτε το τρόπο να εκτονωθείτε, όταν μάλιστα γνωρίζετε πολύ καλά, ότι οι εντάσεις μέχρι τώρα σας έχουν στοιχίσει ακριβά.

ΙΧΘΥΕΣ
Πολλά συμβαίνουν γύρω σας, αλλά για κάποιο λόγο, έχετε μία πολύ καλή σχέση με το θετικό των καταστάσεων. Το μόνο που θεωρώ ότι πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες είναι, η απώλειες που θα έχει το πορτοφόλι σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ