Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 1/12/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 1/12/2021

Ενημερώθηκε: 30/11/21 - 19:24

Ζώδια: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ- Η Σελήνη περνά το μεσημέρι, στο ζώδιο του Σκορπιού, μία θέση άβολη, αλλά και δύσκολη, όπου επισφραγίζει τις εξελίξεις, αυτής της περιόδου. Βέβαια η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας με την σειρά της, ένα κλίμα, πιο ρομαντικό και αρκετά συντροφικό. Λίγες μέρες πριν την ολική Έκλειψη Ηλίου, στις [4/12], θα υπάρξει το ενδεχόμενο μιας περιόδου, με ανάκατες πληροφορίες, που η αλήθεια δεν μπορεί ακόμη να κάνει την εμφάνιση της.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ξεκινά ο μήνας με μία πιο εσωτερική διάθεση, όπου δεν επιθυμείτε να προ αναγγείλετε τα σχέδια σας και γενικότερα τον τρόπο δράσης σας. Είναι καιρός να κάνετε σχέδια, χωρίς να γνωρίζουν πολλοί, αλλά λίγοι και εκλεκτοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, ή μία σχέση σας θα έχει αρκετά καλή εξέλιξη, αρκεί να έχετε γεννηθεί, 10 και 12 Μαΐου. Γενικότερα μην χαλαρώνετε σε ότι αφορά οικονομικά θέματα, όπου, το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά μία περίοδο αλλαγών σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως για όσους από σας ανήκουν, στο δεύτερο δεκαήμερο. Θα σας επηρεάσει έντονα η επερχόμενη ολική έκλειψη Ηλίου, απέναντι από το δικό σας ζώδιο και θα φέρει νέους προορισμούς στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι σας και αφορά περισσότερο τους γεννημένους, 12 – 13 και 14 Ιουλίου, θα υπάρξουν συναισθηματικά σκιρτήματα για κάποιο πρόσωπο. Ίσως μάλιστα να πρέπει να σκεφτείτε και να κάνετε μία αναδρομή, που αφορά, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα τακτοποιήσετε κάποιες παλιές χρηματικές οφειλές σας, αλλά και συναισθηματικές, εφόσον η μέρα είναι απαιτητική για ότι έχετε αφήσει στην μέση και δεν το έχετε ολοκληρώσει. Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε και τις περισσότερες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, βοηθά την συναισθηματική σας ζωή, αλλά δημιουργεί και μεγάλες προσδοκίες σε σας που έχετε γεννηθεί, 12 – 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν αυτή την περίοδο, στους γεννημένους από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικότερα έχετε ένα βάρος σε οικονομικές υποθέσεις, που μπορεί να βρίσκονται λύσεις αυτό το διάστημα, αλλά ακόμη, η αστάθεια υπάρχει και είναι έντονη. Όσο για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλά γεγονότα στο σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σας γεμίζει με κακή ψυχολογία και αδικαιολόγητες σκέψεις, που σας ταράζουν και σας αρρωσταίνουν. Για σας του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά, κυρίως για συναισθηματικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές οι μέρες αυτές, για σας τους Τοξότες, που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Με την Ηλιακή έκλειψη που πλησιάζει, θα βρεθείτε πρωταγωνιστές σε πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις, ενώ μία γνωριμία, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ανανεώνοντας την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και φέρνοντας κοντά σας, αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιο επαγγελματικό ζήτημα συνεχίζει και σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία τύχη σε κάποιο οικονομικό θέμα, αλλά και θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με την εξέλιξη μίας επαγγελματικής πρότασης που σας έχει γίνει. Προσέξτε τυχόν έκθεση σας, σε άτομα, που δεν θέλουν την επιτυχία σας, αλλά μάλιστα, επιδιώκουν το αντίθετο για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ δεν υπάρχουν ορατά προβλήματα, νιώθετε ότι κάπου υπάρχει κριμένος ένας κίνδυνος, που θα σκάσει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Μην αφήσετε τους άλλους να σας παραπλανούν με υπερβολές, γιατί σύντομα θα καταλάβετε τον ρόλο τους και την προσπάθεια τους να σας αποσυντονίζουν.