Εκδήλωση τιμής στη Μνήμη των πεσόντων ανδρών των υποβρυχίων, παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ι.Κεφαλογιάννη

 
Εκδήλωση τιμής στη Μνήμη των πεσόντων ανδρών των υποβρυχίων, παρουσία του ΥΦΕΘΑ Ι.Κεφαλογιάννη

Ενημερώθηκε: 02/10/23 - 15:23

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Εκδήλωση τιμής στη Μνήμη των πεσόντων ανδρών των πληρωμάτων των υποβρυχίων του Ελληνικού Στόλου, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων, στο χώρο του μνημείου των Υποβρυχίων, στο πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.

Ο ΥΦΕΘΑ απέτισε φόρο τιμής καταθέτοντας δάφνινο στεφάνι στο Μνημείο των απολεσθέντων, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εν δράσει μελών πληρώματος των υποβρυχίων «ΠΡΩΤΕΥΣ» (Υ-3), «ΓΛΑΥΚΟΣ» (Υ-6), «ΤΡΙΤΩΝ» (Υ-5) και «ΚΑΤΣΩΝΗΣ» (Υ-1), καθώς και των κατά τη διάρκεια της ειρήνης θανόντων συναδέλφων τους.

Εκτός των ανωτέρω επισήμων στο Μνημόσυνο παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Β3 Αθηνών Αντιναύαρχος ε.α. Διονύσης Χατζηδάκης ΠΝ, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων Αντιναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Ραδίτσας ΠΝ, ο σημερινός Διοικητής της Διοικήσεως Υποβρυχίων του Ελληνικού Στόλου, καθώς και αντιπροσωπίες των πληρωμάτων των σημερινών υποβρυχίων, όπως και μέλη του Συνδέσμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ