Κωσταράκος σε Τσελίκ: Αν έρθετε βράδυ «θα σας φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό»

 
Η απάντηση του Μιχάλη Κωσταράκου στις απειλές του Ομέρ Τσελίκ

Ενημερώθηκε: 11/06/22 - 01:56

Με μια… «φιλική συμβολή» ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Μιχάλης Κωσταράκος, απάντησε μέσω facebook, στις προκλητικές δηλώσεις, του εκπροσώπου του κόμματος του Ερμτογάν, Ομέρ Τσελίκ, ότι θα έρθουν νύχτα οι Τούρκοι.

Ο κ. Κωσταράκος απάντησε στον Τσελίκ ότι θα πρέπει να το σκεφτούν πολλές φορές, πριν… «έρθουν νύχτα» γιατί «θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του επίτιμου Α/ΓΕΕΕΘΑ στο facebook έχει ως εξής:

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ  Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι , αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί , με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωριζει) «θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ. Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί,  και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ