Η Hyundai Motor ενισχύει τη διαθεσιμότητα του Kona Electric στην Ευρώπη 

 
Η Hyundai Motor ενισχύει τη διαθεσιμότητα του Kona Electric στην Ευρώπη 

Ενημερώθηκε: 09/02/20 - 18:20

Φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν δει σοβαρά το θέμα της μόλυνσης στο περιβάλλον και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το προστατέψουν.

Ένας από τους τρόπους προστασίας είναι η ηλεκτροκίνηση. Οι παραγγελίες είναι τόσες πολλές που αναγκάζουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες να αλλάξουν ρυθμό στις γραμμές παραγωγής.

Τώρα όλοι θέλουν –βέβαια βοηθούν με οικονομικά κίνητρα και οι κυβερνήσεις- οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η Hyundai Motor

ανακοίνωσε ότι θα τριπλασιάσει τη διαθεσιμότητα του Kona Electric για τους πελάτες της στην Ευρώπη. Το Kona Electric θα ενταχθεί το Μάρτιο του 2020 στη γραμμή παραγωγής της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) , στο εργοστάσιο της στην Τσεχία.

Παράλληλα θα αυξήσει την υπάρχουσα παραγωγή της από το εργοστάσιο της Νότιας Κορέας. Αυτό θα βελτιώσει δραστικά τους χρόνους παράδοσης για τους πελάτες στην Ευρώπη.

Η ζήτηση για το Kona Electric ξεπέρασε τις προσδοκίες και η αυξημένη παραγωγική ικανότητα αποσκοπεί να συμβαδίσει με την αυξανόμενη ζήτηση.

Για το 2020, η Hyundai θα προσφέρει πάνω από 80.000 οχήματα με μηδενικές εκπομπές σε Ευρωπαίους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Kona Electric, IONIQ Electric και NEXO - όχημα κυψελών καυσίμου. Με την εξέλιξη αυτή, η Hyundai αναμένεται να αναδειχθεί ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη το 2020.

«Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και πήραμε αυτή την απόφαση προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των ηλεκτρικών οχημάτων μας. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανησυχούν για το αντίκτυπο της επιλογής τους στο περιβάλλον, βλέπουμε μια τεράστια δυναμική ηλεκτροκίνησης στην Ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο κ. Dong Woo Choi, President και CEO της Hyundai Motor Europe.

"Αυτό αντικατοπτρίζει την προοδευτική φιλοσοφία μας και θα ενισχύσει τη θέση μας ως ηγέτιδα εταιρεία στη μελλοντική κινητικότητα".

Σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά μοντέλα μηδενικών εκπομπών ρύπων, η εταιρεία οδηγεί τη βιομηχανία με ένα ευρύ φάσμα ηλεκτροκίνητων τεχνολογιών. Από τα 48V Hybrid (HEV) και Plug-in Hybrid (PHEVs), η Hyundai έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος κατασκευαστής για την προσπάθειά της να καταστήσει τη μελλοντική κινητικότητα προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους.

Το Kona Electric είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη συνδυάζοντας τη SUV σχεδίαση με πλήρη ηλεκτροκίνηση μεγάλης εμβέλειας, τοποθετώντας το Kona Electric ένα βήμα εμπρός για τους πελάτες που αναζητούν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως πρωτοποριακό αυτοκίνητο.

Με μια σειρά βελτιώσεων που εισήχθησαν πρόσφατα, προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη στους πελάτες, όπως η ταχύτερη φόρτωση, νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που προστίθενται με το Hyundai Bluelink και ένα νέο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης με κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών.