Το νέο Cabrio Sidewalk «στολισμένο» με τα χρώματα των ανθισμένων κερασιών

Το νέο Cabrio Sidewalk «στολισμένο» με τα  χρώματα των ανθισμένων κερασιών
Ενημερώθηκε: 27/04/20 - 03:52

Μπορεί η εαρινή περίοδος –αστρονομικά- να ξεκινάει στις 21 Μαρτίου όμως οι κερασιές μόλις πριν από λίγες εβδομάδες  άνθισαν. Και όπως όλοι συμφωνούν οι ανθισμένες κερασιές είναι ένα από τα πιο όμορφα επαναλαμβανόμενα θεάματα της Φύσης. Tα άνθη ανοίγουν στα δέντρα. Και μας «λένε» με τον τρόπο τους ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουμε την καρδιά μας και να χαμογελάσουμε.

Κάπως έτσι οι επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας MINI σκέφτηκαν να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου MINI Cabrio. Άνοιξαν λοιπόν την οροφή και έστρωσαν στο δρόμο με άνθη.

Το νέο MINI Cabrio Sidewalk είναι  ένας πολύ ξεχωριστός αγγελιαφόρος της άνοιξης. Η ειδική έκδοση του ανοιχτού τετραθέσιου μοντέλου  προκαλεί απροκάλυπτα όλους  να ανοίξουν την υφασμάτινη οροφή και να απολαύσουν  τη θαλπωρή των πρώτων ακτίνων του ήλιου και να θαυμάσουν την πολύχρωμη ομορφιά των ανθισμένων κερασιών. 

Το νέο Cabrio Sidewalk «στολισμένο» με τα  χρώματα των ανθισμένων κερασιών

 

Οι κάτοικοι της πόλης στη Βόννη πιστεύουν ότι η Breite Straße – Broad Street  προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να μυηθούν  στη μαγεία της ανθοφορίας των κερασιών. 

Το μπλε του MINI Cabrio Sidewalk δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση στο απέριττο σκηνικό της παλιάς πόλης της Βόννης. Η μεταλλική απόχρωση Deep Laguna που αναπτύχθηκε ειδικά γι’ αυτή την έκδοση συνδυάζεται με ασορτί λωρίδες στο καπό και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών Scissor Spoke, που επίσης αποτελούν αποκλειστικό στοιχείο του μοντέλου.

Η υφασμάτινη οροφή MINI Yours Softtop Sidewalk αξίζει μία πιο προσεκτική ματιά αφού διαθέτει ένα αριστοτεχνικά ενσωματωμένο γραφικό σχήματος βέλους. Όπως είναι φυσικό, η οροφή ήταν ανοιχτή στην ανοιξιάτική περιήγηση στην πόλη της Βόννης. Η ηλεκτρική οροφή λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα και ανοίγει σε μόλις 18 δευτερόλεπτα. 

Το νέο Cabrio Sidewalk «στολισμένο» με τα  χρώματα των ανθισμένων κερασιών

 

Τα πρώτα άνθη πέφτουν στα ανθρακί καθίσματα του MINI Yours Leather Lounge Sidewalk όπου σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές ραφές σε Petrol και Energetic Yellow δημιουργούν ένα πολύχρωμο πίνακα ζωγραφικής. Η petrol απόχρωση κοσμεί επίσης τα ένθετα των θυρών και το φωτιζόμενο ταμπλό στην πλευρά του συνοδηγού του νέου MINI Cabrio Sidewalk.

Αυτό το θαύμα της φύσης διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες, από τέλη Μαρτίου μέχρι αρχές Μαΐου. Όλα αυτά φυσικά που οραματίσθηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής δεν έγιναν ακριβώς όπως τα ήθελαν. Βλέπετε ότι ο αόρατος εχθρός άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας. Ωστόσο η Ιθάκη πάντα παραμένει στη σκέψη μας.

Το νέο Cabrio Sidewalk «στολισμένο» με τα  χρώματα των ανθισμένων κερασιών