Περισσότερα κίνητρα από την Renault για την απόκτηση του Clio

Περισσότερα κίνητρα από την Renault για την απόκτηση του Clio
Ενημερώθηκε: 17/03/18 - 15:43

Ένα νέο πακέτο προνομίων για το σύνολο της γκάμας του μοντέλου Clioπροσφέρει η TEOREN MOTORS που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Renaultστην Ελλάδα. 

Τα διαθέσιμα οφέλη για τους αγοραστές περιλαμβάνουν προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75),30% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 48 δόσεις), 50% προκαταβολή (αποπληρωμή έως 60 δόσεις) και συνολικό όφελος που φτάνει έως τα 2.000 ευρώ. Το Clioείναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Ευρωπαϊκής, αλλά και της Ελληνικής αγοράς. Ξεχωρίζει για το σχεδιασμό, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, τους αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα. Το Renault CLIO  αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο του αυτοκινήτου, ενώ πλέον ξεχωρίζει και για τον τρόπο απόκτησής του. 

π

Το Renault CLIO δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου, ενώ η παρουσία του έχει συντελέσει τα μέγιστα στην κατάκτηση της 1ης θέσης στις πωλήσεις αυτοκινήτων πόλης στην Ευρώπη επί σειρά ετών από τη Renault.

π

Χάρη στο δυναμικό του σχεδιασμό, τους πλούσιους χώρους, τους αποδοτικούς κινητήρες Energy βενζίνης και diesel της Renault, αλλά και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ευρεία γκάμα αγοραστών με ποικίλες ανάγκες. Η αισθητική, αλλά και τα επιμέρους στοιχεία του μοντέλου συνθέτουν μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για το κοινό, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% οι αγοραστές επιλέγουν τις υψηλότερες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις.

Το Renault CLIO έχει  5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και 6 μήνες ασφάλεια.