Ξεχωρίζει το SKODA KAMIQ στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» που κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα

Ξεχωρίζει το SKODA KAMIQ στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» που κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα
Ενημερώθηκε: 11/11/19 - 14:24

Το νέο compact SUV της SKODA ,το ολοκαίνουργιο KAMIQ, έχει κυρίαρχη θέση στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο της τσέχικης εταιρίας.

Στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας της έκθεσηςμπορείτε να δείτε τρία KAMIQ. Τα δύο με κινητήρα βενζίνης και το ένα με κινητήρα πετρελαίου, στην πλούσια έκδοση Style και με διαφορετικά επίπεδα επιπλέον εξοπλισμού. Και τα τρία KAMIQ τράβηξαν την προσοχή των επισκεπτών . Μέχρι την Κυριακή το βράδυ (17/11) μπορείτε να δείτε αλλά και να ενημερωθείτε από κοντά για το νέο KAMIQ που μόλις έκανε την πανελλαδική του πρεμιέρα.

σκοντα

Η Skodaέκανε ακόμη μια πρεμιέρα με το ανανεωμένο SUPERB ενώ στην έκθεση υπάρχει το best-seller SUV της μάρκας, το ΚΑROQ, που κέρδισε και τον τίτλο  «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2019» . Δίπλα του θα δείτε το KODIAQ, το πιο μεγάλο SUV της SKODA.

Τι μπορείτε να βρείτε στο περίπτερο της Skoda:

•             KAMIQ STYLE 1.0 TSI 116PS

•             KAMIQ STYLE 1.5 TSI 150PS DSG

•             KAMIQ STYLE 1.6 TDI 116PS DSG

•             FABIA MONTE CARLO 1.0 TSI 95PS

•             SCALA STYLE 1.0 TSI 116PS

•             KAROQ STYLE 1.5 TSI ACT 150PS DSG

•             KODIAQ L&K 2.0 TDI 190HP DSG 4x4

•             OCTAVIA STYLE 2.0 TDI 150PS

•             SUPERB STYLE 2.0 TDI 150PS DSG

Πιστή στην παράδοσή της, η SKODA, αγκαλιάζοντας το motto ‘’We lovecycling’’ ως αναπόσπαστο στοιχείο του DNA της μάρκας, φιλοξενεί στο περίπτερο ως εκθέματα και δύο ποδήλατα SKODA, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ.

σκ3

Ενδιαφέρον παρουσιάζει  το «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Ενημερωθείτε για το  πρωτοποριακό πρόγραμμα με το οποίο η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της SKODA, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ! Το πρόγραμμα παρέχει σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 €, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2. Χαρακτηριστικά, το όφελος για ένα SCALA είναι 1.500 €, για ένα KAROQ είναι 3.500 € ενώ για ένα KODIAQ φτάνει τις 5.000 €. Το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.