Σύναξη της παράταξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε ταβέρνα στα Καμίνια - Σε δύσκολη θέση η ΝΔ

Σύναξη της παράταξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε ταβέρνα στα Καμίνια - Σε δύσκολη θέση η ΝΔ
Ενημερώθηκε: 16/11/18 - 17:24

Όπως ήδη στο thepressroom.gr γράψαμε πρώτοι μετά το φιάσκο Κορκίδη, ενισχύεται μια πιθανή υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τον Πειραία, και φαίνεται επιβεβαιωθήκαμε.

Ο έμπειρος πολιτικός Βασίλης Μιχαλολιάκος σπεύδει να καλύψει το κενό που προκύπτει, θέλοντας να προλάβει την επόμενη κίνηση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Δεν είναι μόνο η απόσυρση του κ. Κροκίδη, αλλά και το γεγονός ότι τον νυν δήμαρχο στηρίζει γνωστός επιχειρηματίας με καλές σχέσεις με την Πειραιώς, ο οποίο επ' ουδενί θα επιτρέψει κάποιο εμπόδιο στην επανεκλογή του κ. Μώραλη στη δημαρχία του Πειραιά. Έτσι με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του κ. Μητσοτάκη επί του θέματος.

Χθες πάντως, σύμφωνα με το piraeuspress.gr, έλαβε χώρα διευρυμένη συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε γνωστό κατάστημα εστίασης στα Καμίνια, απ' όπου και η φωτογραφία.

Άλλωστε, προηγήθηκε συνάντηση της παράταξης υπό τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του συνδυασμού στο Δημαρχείο Πειραιά… όπου και ειπώθηκαν πολλά ενδιαφέροντα με τη μέχρι τότε επικείμενη υποψηφιότητα Κορκίδη!

Μιχαλολιάκος