Γιώργος Πατούλης: Διπλή χαρά! Γιόρτασε τη νίκη και έκοψε τούρτα για τα γενέθλια του γιου! (video)

 
Γιώργος Πατούλης: Διπλή χαρά! Γιόρτασε τη νίκη και έκοψε τούρτα για τα γενέθλια του γιου! (video)

Ενημερώθηκε: 02/06/19 - 22:30

Εκλογές 2019: Την αποθέωση γνώρισε ο Γιώργος Πατούλης και η οικογένεια του όταν έφτασαν στο εκλογικό του κέντρο για να γιορτάσει τη νίκη του στο β' γύρο στην περιφέρεια Αττικής.

Την παράσταση όμως έκλεψε μια μεγάλη τούρτα που έκοψε το ζεύγος Πατούλη που είχε διπλή χαρά σήμερα αφού σήμερα είχε τα γενέθλια ο γιος τους και έτσι το πανηγύρι ήταν... διπλό!

Στις δηλώσεις του ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για σκληρή δουλειά και υποσχέθηκε να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Αττικής, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μίλησε με ενωτικό πνεύμα για την επόμενη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος. Πραγματικά αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε» δήλωσε ο Γ. Πατούλης, και συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγάλη νίκη. Σας ευχαριστώ για αυτή τη στήριξη. Σας ζήτησα να κάνουμε μια μεγάλη αρχή για την Αττική».

Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί για την Αττική και πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δεν θα απογοητεύσει τους κατοίκους της περιφέρειας. «Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Σήμερα χωρίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας…».

Για 21 χρόνια αυτοδιοικητικός, για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Αμαρουσίου και νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αναφερόμενος στους κύριους στόχους του, ο κ. Πατούλης σημείωσε: «Να βάλουμε την Αττική στις πρώτες Περιφέρειες της Ευρώπης. Αρκετά διχασθήκαμε. Ξεκινάμε για μια Αττική αντάξια του Πολιτισμού και της Ιστορίας της».

Και κατέληξε: «Να φέρουμε τα παιδιά μας από την Ευρώπη. Να κάνουμε το καλύτερο για τα σπίτια μας».

Ρένα Δούρου

Η κυρία δεν έχει κάνει ακόμη δηλώσεις, ενώ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και με ενσωματωμένο το 90,15% των τμημάτων, ο Γιώργος Πατούλης είναι ο νέος περιφεριάρχης Αττικής, συγκεντρώνοντας το 65,87% και με διπλάσια διαφορά από την Ρένα Δούρου, που συγκεντρώνει το 34,13%.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη: