Πλήθος κόσμου στην «πρώτη» του Στέλιου Αγγελούδη: Η Θεσσαλονίκη πρέπει να αλλάξει τώρα!

 
Πλήθος κόσμου στην «πρώτη» του Στέλιου Αγγελούδη: Η Θεσσαλονίκη πρέπει να αλλάξει τώρα!

Ενημερώθηκε: 24/02/23 - 14:40

Με τη φράση «η Θεσσαλονίκη πρέπει να αλλάξει τώρα!» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης έκλεισε την πρώτη εκδήλωση του μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του. Παρουσία πλήθους κόσμου στο «Ολύμπιον», στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ο Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» όπως θα είναι το όνομα της παράταξης του και κατέθεσε το πολιτικό του στίγμα, οριοθετώντας παράλληλα τις οκτώ προτεραιότητες – πυλώνες του προγράμματος του για τη Θεσσαλονίκη «της επόμενης ημέρας» που είναι:

·      Πολιτισμός και Ιστορία

·      Αθλητισμός και Παιδεία

·      Επικοινωνίες και Δίκτυα

·      Ανάπτυξη και Καινοτομία

·      Πρόνοια και Ανθεκτικότητα

·      Καθημερινότητα

·      Περιβάλλον

·      Μητροπολιτική διακυβέρνηση

Σε μια παρουσίαση με έντονα διαδραστικά χαρακτηριστικά, σημείο αναφοράς ήταν η συζήτηση με τέσσερις νέες και νέους της πόλης που κατέθεσαν δημόσια τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους για το παρόν και το μέλλον της Θεσσαλονίκης. 

Προηγήθηκε η προβολή μηνυμάτων υποστήριξης της υποψηφιότητας Αγγελούδη από το χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, την π. Υπουργό Λούκα Κατσέλη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Καπελλάκη, την Ολυμπιονίκη Ειρήνη Αϊνδιλή, τον π. Α’ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Θ. Νίκο Ηλιάδη και τον εκτελωνιστή Κώστα Καρούλη.

Στέλιος Αγγελούδης
Στέλιος Αγγελούδης

«Εδώ και καιρό ζούμε καταστάσεις που πραγματικά αδικούν τη Θεσσαλονίκη μας. Βλέπουμε να τρέχει ο χρόνος και τα προβλήματα να παραμένουν άλυτα. 

«Το χειρότερο, ακούμε ωραία λόγια και εισπράττουμε κομψά διατυπωμένες υποσχέσεις. Είναι εύκολο να στήνουμε πινακίδες που να γράφουν ¨προσεχώς, η πόλη αλλάζει¨. Ε λοιπόν, η πόλη πρέπει να αλλάξει τώρα. Γιατί η πόλη μας είναι ζωή μας. Και η ζωή δεν περιμένει», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης.

«Εγκαταλελειμμένοι δημόσιοι χώροι. Αναβολές και ανεπάρκειες. Στρεβλώσεις παντού. Προχειρότητες που έχουν στόχο την εφήμερη εντύπωση. Αδυναμία διεκδίκησης και αξιοποίησης κρίσιμων πόρων που, όχι μπορεί, αλλά είναι υποχρεωμένη η κεντρική διοίκηση να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη μας. Ε λοιπόν φτάνει πια!», συνέχισε, ασκώντας κριτική στη νυν δημοτική αρχή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως η παράταξη του έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, είναι ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.

«Η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη είναι μια ανεξάρτητη πολύχρωμη πολυσυλλεκτική κίνηση της κοινωνίας των πολιτών. Χωρίς άγονες διαχωριστικές γραμμές. Έξω από τα ¨κουτιά¨ των συμφερόντων και τις ιδεοληπτικές εμμονές», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ