«Η τελευταία μονομαχία»: Το συναρπαστικό βιβλίο του Eric Jager που έγινε χολιγουντιανή παραγωγή κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου από την AΘens Bookstore Publications

«Η τελευταία μονομαχία»
Ενημερώθηκε: 18/10/21 - 16:26

Στις 14 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία το ομώνυμο ιστορικό θρίλερ του ERIC JAGER, στο οποίο βασίστηκε η επική ταινία του Ρίντλει Σκοτ.

Το καθηλωτικό βιβλίο του ERIC JAGER περιγράφει τη συναρπαστική, αληθινή ιστορία μιας άγριας μονομαχίας που έβαλε τέλος σε όλες τις μονομαχίες στη μεσαιωνική Γαλλία!

Στα μέσα του καταστροφικού Εκατονταετούς Πολέμου ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία, ο Ιωάννης Ντε Καρούζ, ένας Νορμανδός ιππότης, επιστρέφει στον τόπο του ύστερα από μια εκστρατεία στη Σκωτία και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια άλλη θανάσιμη απειλή. Η σύζυγός του, η Μαργαρίτα, έχει κατηγορήσει τον ιπποτικό ακόλουθο Ιάκωβο Λε Γκρι για βιασμό. Ένα διχασμένο δικαστήριο διατάσσει τη διεξαγωγή μονομαχίας μεταξύ των δύο

αντρών, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει και τη μοίρα της Μαργαρίτας, αφού αν ο σύζυγός της ηττηθεί, εκείνη θα θανατωθεί στην πυρά για ψεύτικη κατηγορία.