Απίστευτες ύβρεις από Αλβανούς εθνικιστές για την τραγωδία στην Ελλάδα

Απίστευτες ύβρεις από Αλβανούς εθνικιστές για την τραγωδία στην Ελλάδα
Ενημερώθηκε: 29/07/18 - 16:38

Ειδήσεις: Την ώρα που όλος ο κόσμος στέλνει μηνύματα συμπαράστασης στην Ελλάδα για την τραγωδία στην ανατολική Αττική, κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν όλο τους το μένος εναντίον της χώρας μας και τους λαού της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Αλβανοί εθνικιστές οι οποίοι με αφορμή μια ανάρτηση της Μις Αλβανία έκαναν υβριστικά σχόλια, τόσο για τους αδικοχαμένους Έλληνες των φονικών πυρκαγιών, όσο και για την χώρα γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα η Μις Αλβανία, Βαλμπόνα Σελιμλάρι, έδειξε την συμπαράστασή της στον ελληνικό λαό ποστάροντας στους λογαριασμούς της στα social media μια φωτογραφία με μια ελληνική σημαία και ένα μαύρο φιόγκο, ενώ έγραψε στη λεζάντα «PrayforGreece».

αλβανοι

Στην ανάρτηση πολλοί ήταν όσοι απάντησαν με υβριστικά σχόλια  για την Ελλάδα και του Έλληνες, την ώρα που η χώρα θρηνέι 88 νεκρούς.

Κάποιος μάλιστα έφτασε στο σημείο να γράψει:  «Γ@@@ Ελλάδα, έτσι να σας βλέπουμε νεκρούς».

Την ίδια ώρα, κάποιος άλλος σχολίασε: «Θυμάσαι τη γενοκτονία στην Χιμάρα, καμία συμπαράσταση προς αυτούς. Σκότωσαν εγκύους, παιδιά, ηλικιωμένους, εξόρισαν Αλβανούς από τα σπίτια τους. Κι εσύ τους στηρίζεις;» .

Η Μις Αλβανία τότε απάντησε στα σχόλια γράφοντας «είναι άνθρωποι όπως κι εμείς» αλλά ο συγκεκριμένος χρήστης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο απαντώντας: «Τα εγκλήματα που έκαναν κατά των Αλβανών δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν και η 41χρονη πρώην Μις Αλβανία αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της, αποστομώνοντας τους. Έγραψε, λοιπόν: «Ο θάνατος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν. Υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατεράδες εκεί. Έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή  δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά».

αλβανοι