Αυτά ήταν τα δύο πρόσωπα-κλειδιά που διέμεναν με το 19χρονο μοντέλο στην Αιθιοπία

Ποιος έδωσε την κοκαϊνη στην 19χρονη: Οι δύο Ρουμάνοι, τα μηνύματα και ο μαύρος άνδρας
Ενημερώθηκε: 02/12/17 - 23:28

Δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο του Χόνγκ Κονγκ, με την νεαρή Ελληνίδα να επιμένει πως δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη.

Το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. Στο πλευρό της ένας Κινέζος δικηγόρος τον οποίο έχει διορίσει το κράτος μέχρι το νεαρό μοντέλο να βρει δικηγόρο της επιλογής της. Ήδη ο δικηγόρος της στην Ελλάδα Σάκης Κεχαγιόγλου έχει κάνει τις σχετικές επαφές και σε συνεννόηση με τους γονείς της φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο δικηγορικό γραφείο το οποίο θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Στο μεταξύ νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα πρόσωπα που "συνόδευαν" στην Αιθιοπία και πιο συγκεκριμένα στην Αντίς  Αμπέμπα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" πρόκειται για τον 28χρονο Petrica, γεννηµένο στο Βουκουρέστι, και τον 37χρονο Nicusor από ένα χωριό στα Νότια Καρπάθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Με λυγμούς ξέσπασε η 19χρονη Ειρίντ στον δικηγόρο της: Θα πεθάνω, αυτός μου έδωσε τα ναρκωτικά

 

Το μοντέλο τους γνώριζε ως «Πέτρο» και «Νίκο». Σύµφωνα µε το ίδιο ρεπορτάζ, η 19χρονη έχει δώσει τα ονόµατα των δύο ανδρών και τα κινητά τους τηλέφωνα. Παράλληλα έχει αποκαλύψει και την εµπλοκή ενός µαύρου άνδρα, ο οποίος, σύµφωνα µε όσα υποστηρίζει, έδωσε στον «Πέτρο» (Petrica) την τσάντα η οποία είχε την κοκαΐνη και εκείνος µε τη σειρά του την πέρασε στην ίδια.

Η νεαρή υποστηρίζει ότι αυτό το περιστατικό έγινε σε χώρο όπου υπήρχε κάµερα, ίσως στο ξενοδοχείο όπου διέµεναν, η οποία έχει καταγράψει το πρόσωπο του µαύρου άνδρα.

Μυστήριο με τα  δύο πρόσωπα

 

Ενα περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι στο πλήρες όνοµά του Petrica αντιστοιχούν 290 νούµερα κινητών τηλεφώνων στη Μυτιλήνη, ενώ άτοµο µε αυτό το όνοµα εµφανίζεται στο Επιµελητήριο Λέσβου να έχει ανοίξει κατάστηµα πώλησης και επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η πορεία της 19χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Νέες εξελίξεις με το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Αυτός μου έδωσε το σακίδιο

 

Στις 17 Νοεµβρίου -και αφού έχει ταξιδέψει σε Ντουµπάι, Αίγυπτο, Κύπρο, Αθήνα, όπως προκύπτει από το Facebook – η Ειρήνη Μελισσαροπούλου προσγειώνεται στο αεροδρόµιο Μπόλε στην Αντίς Αµπέµπα και ανεβάζει φωτογραφία της στα social media.

Η τελευταία φωτογραφία είναι τραβηγµένη από το δωµάτιο του ξενοδοχείου «Aldi Guest House», στο οποίο διέµεναν και οι δύο Ρουµάνοι.

"

Οπως προκύπτει από τα µηνύµατα που αντάλλαξαν, η Ειρήνη προσκάλεσε τον Αιθίοπα για να πιουν ποτό σε ένα από τα νυχτερινά µαγαζιά της Αντίς Αµπέµπα, το «AV Club». Όταν ο Αιθίοπας τη ρώτησε µε ποιους είναι στην Αιθιοπία, η 19χρονη του απάντησε ότι είναι µε δύο φίλους της από την Ελλάδα. Τελικά οι δύο νέοι δεν συναντήθηκαν, καθώς ο νεαρός τής απάντησε ότι το κλαµπ όπου θα πήγαινε το βράδυ ήταν ακριβό για τον µέσο Αιθίοπα και δεν είχε τα χρήµατα.

Μετά την Αιθιοπία, η 19χρονη ταξίδεψε στο Χονγκ Κονγκ όπου και συνελήφθη στο αεροδρόµιο µε 2,6 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της.