Μάθαμε τι είχε το κουτί που έδωσε η Μελάνια στην Μισέλ - Μπορούμε να πάμε να κοιμηθούμε ήσυχοι

 
Μάθαμε τι είχε το κουτί που έδωσε η Μελάνια στην Μισέλ - Μπορούμε να πάμε να κοιμηθούμε ήσυχοι

Ενημερώθηκε: 01/02/18 - 15:05

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε το δώρο που της χάρισε η Μελάνια Τραμπ την Ημέρα της Ορκωμοσίας του συζύγου της, Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Η αμήχανη έκφραση της Μισέλ Ομπάμα την ώρα που της παρέδιδε η Μελάνια Τραμπ το μεγάλο κουτί έγινε meme στο διαδίκτυο.

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις τι ήταν μέσα στο κουτί από τα «Tiffany & Co.» που έλαβε ως δώρο από την Μελάνια Τραμπ και δε δίστασε να μιλήσει για την αμήχανη στιγμή έξω από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου του 2017.

Μελάνια

«Ήταν μια υπέροχη κορνίζα» είπε η Μισέλ Ομπάμα στην Έλεν ΝτιΤζένερις βλέποντας το βίντεο από την στιγμή εκείνη.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν την ίδια ερώτηση. Όταν έγινε η παράδοση-παραλαβή καθηκόντων, υπήρξε ανταλλαγή δώρων;» ρώτησε η ΝτιΤζένερις.

«Ω, ναι», είπε η Μισέλ Ομπάμα. «Το κουτί Tiffany. Ήταν μία υπέροχη κορνίζα».

«Λοιπόν, υπάρχει όλο αυτό το πρωτόκολλο. Για όλα υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρόκειται για μια επίσημη επίσκεψη, έτσι σας λένε ότι πρόκειται να κάνετε αυτό, ότι πρέπει να σταθείτε εκεί. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα ok», ανέφερε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Μελάνια

Μιλώντας για την αντίδρασή της είπε: «Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν εγώ με αυτό το δώρο. Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου "έσωσε τη στιγμή". Βλέπετε, άρπαξε το κουτί και το πήγε μέσα. Δεν υπήρχε προσωπικό, κανείς. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν "τι κάνω τώρα με το κουτί;"».

«Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε τί είχε το κουτί των Tiffany από τη Μελάνια Τραμπ. Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι» είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος στους «New York Times».