Νέα τουρκική παράνοια Μπαχτσελί: Γκιουλενιστές και Ελλάδα θέλουν να εισβάλουν στην Τουρκία

Εκτός ελέγχου και ο Μπαχτσελί: "Ονειρεύεται" ότι η Ελλάδα σχεδιάζει εισβολή στην Τουρκία!
Ενημερώθηκε: 08/06/18 - 01:33

Εκτός ελέγχου πλέον οι απειλές,οι εκβιασμοί και οι σκέψεις από την Τουρκία, λίγο πριν από τις εκλογές. 

Μετά τους Ταγίπ Ερντογάν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου που επιτέθηκαν κατά της Ελλάδας, σειρά είχε ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία και δεξί χέρι ουσιαστικά του Ερντόγαν,  Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε προεκλογική ομιλία-παρωδία, έκανε λόγο για «άτιμη προδοσία» και για εχθρότητα της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία, ενώ η παράνοια συνεχίστηκε λέγοντας ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση του Γκιουλέν έχουν σχέδιο να εισβάλλουν στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου.

«Αυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα; Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές “παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να εισβάλλουν στην Τουρκία. Στα δικά μας μάτια είναι το ίδιο. Το να υποθάλπει και να υποστηρίζει τρομοκράτες, καταστρέφει τις ανθρώπινες αξίες, υποβαθμίζει τους κανόνες καλής γειτονίας», δήλωσε ο εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Συνεχίζοντας τις απειλές, έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει. «Η Ελλάδα που επιχειρεί να εισβάλλει στα νησιά του Αιγαίου, δεν πρέπει να παίζει με τα όρια της Τουρκίας περισσότερο. H Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει.»

Και όλα αυτά όταν το εκτός ελέγχου εθνικιστικό κόμμα του Μπαχτσελί σε τηλεοπτικό σποτ εμφανίζει ως τούρκικη την Κύπρο..