Φρίκη στην Ρωσία: Της πήρε τον σύντροφο κι εκείνη την βασάνισε και την άφησε στείρα

Φρίκη στην Ρωσία: Της πήρε τον σύντροφο κι εκείνη με τις φίλες της την άφησαν στείρα από τα βασανιστήρια
Ενημερώθηκε: 11/07/18 - 18:23

Παραλίγο να πεθάνει μια ανήλικη από τη Ρωσία, η οποία έμεινε στείρα μετά από ώρες σεξουαλικών και άλλων βασανιστηρίων από την πρώην του συντρόφου της και τρεις ακόμα φίλες της. 

Η 17χρονη φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης από την Aleksandra Dulesova στην πόλη Perm Krai μετά τη σχέση που ξεκίνησε με τον πρώην της, για τον οποίο έχει γίνει γνωστό μόνο το μικρό του όνομα, Igor. 

Ο Igor είχε δεσμό με την Dulesova, αλλά τη χώρισε μόλις έμαθε ότι έμεινε έγκυος για να κάνει σχέση με τη 17χρονη.

Όταν η πληγωμένη πρώην έμαθε για τον νέο δεσμό του φέρεται να έστειλε απειλητικά μηνύματα στην κοπέλα, λέγοντάς της «άσε μας ήσυχους, αλλιώς θα δε σκοτώσω και θα σε θάψω».

Οι απειλές της όμως δεν έπιασαν με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες η Dulesova να οργανώσει την εκδίκησή της μαζί με τρεις φίλες της, την 16χρονη Maria Sheputaeva, την 20χρονη Anastasia Voronchikhina και την 16χρονη Kristina Poyarkova. 

Φρικτά βασανιστήρια!
 

Οι τέσσερίς τους φέρονται να παραβίασαν το σπίτι της 17χρονης κι εκεί να της ξύρισαν το κεφάλι και να την ανάγκασαν να τους κάνει στοματικό έρωτα

Οι κοπέλες ούρησαν πάνω της και κατέγραψαν τα βασανιστήρια με τα κινητά τους τηλέφωνα. Κατόπιν έσυραν το θύμα τους στο μπάνιο, έβαλαν μέσα στον κόλπο της το τηλέφωνο του ντους και άνοιξαν το καυτό νερό.

Η 17χρονη έχασε τις αισθήσεις της και οι βασανιστές της την άφησαν να πεθάνει και κατέστρεψαν το σπίτι της, κλέβοντας το laptop της, το κινητό της τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα. 

Παρά τα φριχτά τραύματά της, η 17χρονη κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έσωσαν τη ζωή. Όμως η μήτρα της είχε υποστεί τέτοια ζημιά από το καυτό νερό που δυστυχώς δε θα μπορέσει να γίνει ποτέ μητέρα. 

Τρεις από τις κοπέλες που της επιτέθηκαν συνελήφθησαν, ενώ η Dulesova βρίσκεται υπό κατ’ οίκον κράτηση λόγω της εγκυμοσύνης της. 

Και οι τέσσερις κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση και βασανισμό ανηλίκου και αντιμετωπίζουν ποινή έως και 15 χρόνια φυλάκισης αν κριθούν ένοχες από το δικαστήριο.