Φρικτό έγκλημα! 19χρονος βίασε γυναίκα με γρύλο αυτοκινήτου!

Φρικτό έγκλημα! 19χρονος βίασε γυναίκα με γρύλο αυτοκινήτου!
Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 13:24

Φρικτό έγκλημα! Τραγικό θάνατο βρήκε μία 41χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στη Ρωσία, από έναν 19χρονο που τη βίασε με γρύλο αυτοκινήτου, την ώρα που γυρνούσαν από την κηδεία κοινού τους γνωστού!

Η 41χρονη Σβετλάνα Σαπόγκοβα, χτυπήθηκε και «βιάστηκε με ένα γρύλο αυτοκινήτου» όταν δέχτηκε να την γυρίσει σπίτι ο επιτιθέμενος. Ο 19χρονος Τσέσκο φέρεται να της έσκισε τα ρούχα στο αυτοκίνητο και της «έσκισε τη μήτρα» αφότου προσφέρθηκε να την πάει σπίτι μετά την κηδεία ενός κοινού τους γνωστού κοντά στο Σαράτοφ στη νότια Ρωσία.

Στη συνέχεια, την άφησε να πεθάνει στο αυτοκίνητο, αλλά την είδαν περαστικοί που κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ήταν ζωντανή μετά την επίθεση, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν καθώς είχε χάσει 3 λίτρα αίματος (το σώμα έχει περίπου 5,5λίτρα αίματος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εικοσιοκτάχρονος γνώριζε ανήλικες στο διαδίκτυο, τις έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

Ένας φίλος του θύματος δήλωσε: «Ο γρύλος του αυτοκινήτου βρέθηκε στο πίσω κάθισμα δίπλα στη Σβετλάνα. Όλα ήταν καλυμμένα με αίμα. Η Σβετλάνα έχασε περίπου 3 λίτρα αίματος. Η μήτρα της διαλύθηκε. Την άφησε στο αυτοκίνητο να πεθάνει και έφυγε.»

Το θύμα είχε δύο παιδιά, ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών και ένα 11χρονο αγόρι. Ο Τσέσκο ομολόγησε την αρρωστημένη επίθεση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

σ