Σοκαριστικές εικόνες - Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν εν ψυχρώ Παλαιστίνιο που θεωρούν ότι είναι «ζωσμένος» με εκρηκτικά

Σοκαριστικές εικόνες - Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν εν ψυχρώ Παλαιστίνιο που θεωρούν ότι είναι «ζωσμένος» με εκρηκτικά
Ενημερώθηκε: 15/12/17 - 21:00

Τη στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν και «εξουδετερώνουν» έναν Παλαιστίνιο που φέρεται να είναι «ζωσμένος» με εκρηκτικά, ο οποίος κινείται προς το μέρος τους, κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους παριστάμενους στη Ραμάλα.

Νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι έναν Ισραηλινό αστυνομικό. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι η υποτιθέμενη ζώνη με τα εκρηκτικά ήταν ψεύτικη.

Η εικόνα είναι σοκαριστική. Ο Παλαιστίνιος πλησιάζει προς το σημείο ελέγχου. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες τον στοχεύουν με τα αυτόματα. Όταν εκείνος δεν υπακούει στις εντολές τους, τον πυροβολούν δύο ή τρεις φορές στα πόδια. Εκείνος πέφτει στην άσφαλτο και σφαδάζει. Τότε δέχεται μία ακόμη σφαίρα στο σώμα. Διπλώνεται και μένει ακίνητος. 

(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...)

 Στο δεύτερο βίντεο (αυτό που ακολουθεί) ο Παλαιστίνιος είναι ήδη πεσμένος στο έδαφος και οι διασώστες, σπεύδουν να του προσφέρουν βοήθεια και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Οι δε στρατιώτες έχουν τρέξει μακριά από το σημείο... φοβούμενοι έκρηξη.

Κατά την αυτοψία του γιατρού, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι η ζώνη με τα εκρηκτικά ήταν ψεύτικη.