Συγκλονιστικό: Πιστός μέχρι το τέλος ο σκύλος του Τζορτζ Μπους (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικό: Πιστός μέχρι το τέλος ο σκύλος του Τζορτζ Μπους (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 03/12/18 - 15:53

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία με τον σκύλο του 41ου Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά γιατί ο σκύλος είναι ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου».

Ο σκύλος του εκλιπόντος Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ένα λαμπραντόρ, θα συνοδεύει τη σορό του πρώην Αμερικανού προέδρου στην Ουάσινγκτον, όπου θα τελεστεί η κηδεία του. 

Ο Τζιμ ΜακΓκραθ, εκπρόσωπος του εκλιπόντος, ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία του Σάλι, όπως λέγεται ο σκύλος, να στέκει φρουρός στο φέρετρο του Μπους, σχολιάζοντας πως «αποστολή εξετέλεσθη».

 

Ο Σάλι (Sully), πήρε το όνομά του από τον πιλότο Τσέλσι Μπ. «Σάλι» Σάλενμπεργκερ ΙΙΙ, ο οποίος έγινε διάσημος όταν κατάφερε να προσυδατώσει ένα επιβατικό αεροσκάφος στον ποταμό Χάντσον, σώζοντας ουσιαστικά τις ζωές των 115 επιβατών και του πληρώματος, το 2009. 

Το συμπαθές τετράποδο έχει λάβει ειδική εκπαίδευση, ώστε να είναι σε θέση να εκτελεί πολλές οδηγίες, μεταξύ άλλων να ανοίγει τις πόρτες, να σηκώνει αντικείμενα που έχουν πέσει κάτω και να σηκώνει το τηλέφωνο όταν χτυπά και πλέον θα επιστρέψει στην υπηρεσία του, την παροχή βοήθειας σε βετεράνους, στο Walter Reed National Military Medical Center, σχολίασε ο γιος του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους ο νεότερος στο Instagram.

«Παρότι θα λείψει πολύ στην οικογένειά μας αυτός ο σκύλος, μας ανακουφίζει η σκέψη πως θα φέρει την ίδια χαρά στο νέο του σπίτι, το Walter Reed, με αυτή που είχε προσφέρει στον 41ο (πρόεδρο των ΗΠΑ)» έγραψε συγκινημένος ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As much as our family is going to miss this dog, we’re comforted to know he’ll bring the same joy to his new home, Walter Reed, that he brought to 41.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George W. Bush (@georgewbush) στις