75.000 υποτροφίες από την Google

75.000 υποτροφίες από την Google
Ενημερώθηκε: 12/09/17 - 15:26

H Google προσφέρει 75.000 υποτροφίες σε συνεργασία με τις Bertelsmann και την Udacity για αρχάριους αλλά και για υφιστάμενους προγραμματιστές, που θα περιλαμβάνουν μαθήματα ανάπτυξης Android αλλά και Διαδικτύου.

Στο Google Developer Days - Europe, την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εκδήλωση για προγραμματιστές που πραγματοποιήθηκε στη Κρακοβία, οι παραλήπτες υποτροφιών θα βρεθεί μαζί με 2000 άλλους προγραμματιστές από όλη την Ευρώπη για να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες  προγραμματισμού και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους.

Παρόλο τον ενθουσιασμό, το αυξανόμενο κενό ψηφιακών δεξιοτήτων έχει οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να προβλέψει ότι μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας για την Επιστήμη Πληροφορικής και Επικοινωνίας θα παραμείνουν κενές μέχρι το 2020.

Πέρυσι, η Google, σε συνεργασία με την Bertelsmann και την Udacityπροσέφερε 10.000 υποτροφίες για προγραμματιστές για να βοηθήσει ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους. Η ζήτηση για αυτά τα μαθήματα ήταν συντριπτική και για αυτόν το λόγο, η Google προσφέρει 75.000 έξτρα υποτροφίες σε συνεργασία με τις Bertelsmann & Udacity ώστε να επωφεληθούν περισσότεροι από τα δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού.

Η Πρόκληση για 60.000 υποτροφίες έχει ήδη ανοίξει, για αρχάριους αλλά και για υφιστάμενους προγραμματιστές, που θα περιλαμβάνουν μαθήματα ανάπτυξης Android αλλά και Διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλλεται την αίτησή σας παρακαλώ επισκεφθείτε το https://www.udacity.com/google-scholarships.

Η Bertelsmann θα προσφέρει επίσης την Πρόκληση για 15.000 υποτροφιών για αρχάριους και προχωρημένους φοιτητές στον κλάδο της επιστήμης δεδομένων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γιώτα Πανοπούλου, Valuecom

Τηλ. 2103252103 (#131)

Email: [email protected]