Απίστευτα όσα αποκαλύπτονται για τον «serial killer» της Κύπρου: Πόσταρε φωτο από τα σημεία που πετούσε τα πτώματα

Απίστευτα όσα αποκαλύπτονται για τον «serial killer» της Κύπρου: Πόσταρε φωτο από τα σημεία που πετούσε τα πτώματα
Ενημερώθηκε: 21/04/19 - 20:26

Θρίλερ στην Κύπρο: Δεν το βάζει ανθρώπου νους όσα αποκαλύπτονται με την ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή αξιωματικό του κυπριακού στρατού και την αποκάλυψη της δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της.

Ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τις εξαφανισμένες γυναίκες, ο 35χρονος αναρτούσε στα social media φωτογραφίες από τα τοπία που πετούσε τα πτώματα. Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού, αλλά και άλλων θυμάτων.

Ο 35χρονος ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, ομολόγησε και τις δύο δολοφονίες των γυναικών που εντοπίστηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό της Λευκωσίας, αλλά και αυτή της 6χρονης κόρης της Marry Rose. Μάλιστα, το πρωί οδηγήθηκε στη λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο, όπου υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το πτώμα της ανήλικης.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου λοχαγού σε σχέση με υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας, το πτώμα της οποίας ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού. Ο 35χρονος τελεί υπό κράτηση και για την υπόθεση φόνου της 38χρονης Mary Rose.

Όπως αναφέρει το offsite.com.cy, ο δράστης εκμυστηρεύτηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών ότι το δεύτερο θύμα, μία 28χρονη γυναίκα «ονόματι» Arian Palanas Lozano (επίσης από τις Φιλιππίνες), πήγε σπίτι του όπου είχαν ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε. Ανέφερε, επίσης, ότι την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως o δράστης οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη λίμνη «Μεμί», όπου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του μέσου, υπέδειξε ένα σημείο κοντά σε δέντρο λέγοντας πως εκεί έριξε το πτώμα της 6χρονης, ενώ στη συνέχεια το έσπρωξε έτσι ώστε να πέσει στην λίμνη.

Παράλληλα, νέες σκοτεινές πτυχές της σατανικής δράσης του λοχαγού serial killer, «φωτίζονται», επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης.

Μία από αυτές είναι το «ψάρεμα» μέσω των social media, αλλά και οι φωτογραφίες που ανέβαζε στο facebook, όσο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις περιοχές που έριχνε τα νεκρά πτώματα των θυμάτων του με σκοπό να τα εξαφανίσει.

Κάποιες εξ αυτών μάλιστα σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει το πτώμα της μικρούλας Sierra, καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα δύο πτώματα.

Φόβοι για περισσότερα θύματα

Την ίδια ώρα, οι έρευνες στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου συνεχίζονται με εξειδικευμένες κάμερες για μεγάλα βάθη, ιδιωτικής εταιρίας.

Οι κάμερες φαίνεται να έχουν εντοπίσει δύο ακόμα «όγκους» στο υπέδαφος ενώ ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, είπε ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βρίσκονται και άλλες σοροί εντός του φρεατίου.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες  και φέρεται να λάμβαναν μέρος στην διαδικτυακή ιστοσελίδα στην οποία συμμετείχε και ο «Ορέστης».

Σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να εξακριβώσουν εάν υπάρχει κάποια σύνδεση με το προφίλ του «Ορέστη» με τις κοπέλες που έχουν εξαφανιστεί.