Δεν μπορούν να χωνέψουν στα Κατεχόμενα την υποστολή της τουρκικής σημαίας από τον 16χρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούν να χωνέψουν στα Κατεχόμενα την υποστολή της τουρκικής σημαίας από τον 16χρονο
Ενημερώθηκε: 12/09/19 - 10:41

Κατεχόμενα: Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι Τουρκικές κατοχικές αρχές την εντυπωσιακή πράξη του 16χρονου ανήλικου μαθητή που κάτω από τη μύτη τους κατέβασε την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο στην περιοχή Λύση, στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής ιστοσελίδας sigmalive.com, οι Γκρίζοι Λύκοι απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα, ενώ αποτελούν γι αυτούς κόκκινο πανί και οι Τουρκοκύπριοι, που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός. 

Παράλληλα, όπως αναφέρει το sigmalive.com, γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου. 

Το περιστατικό 

 

Το περιστατικό συνέβη μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της κατεχόμενης Λύσης, που γιόρταζε εκείνη την ημέρα, (Κυριακή 8/9), όπου εκεί βρίσκεται το δημοτικό σχολείο. 

Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2000 Λυσιωτών που έδιναν το παρών τους στον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας, όπως φαίνεται στο βίοντεο: