“Διεστραμμένους” αποκαλεί τους νεκρούς στο Ορλάντο τουρκική εφημερίδα που στηρίζει Ερντογάν και ISIS

 
“Διεστραμμένους” αποκαλεί τους νεκρούς στο Ορλάντο τουρκική εφημερίδα που στηρίζει  Ερντογάν και ISIS

Ενημερώθηκε: 13/06/16 - 20:04

Η τουρκική εφημερίδα Yeni Akit, που υποστηρίζει ένθερμα τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και τους... Τζιχαντιστές του ISIS, σε τίτλο της σε θέμα για το μακελειό στο Ορλάντο, χαρακτηρίζει τους νεκρούς, "διεστραμμένους" και "ανώμαλους", προκαλώντας έτσι σάλο και διεθνή κατακραυγή.

Η ακροδεξιά εφημερίδα δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί καθώς στο παρελθόν έχει υποστηρίξει με δημοσιεύματα της τη δράση των τρομoκρατών της Αλ-Κάιντα, ενώ εδώ και καιρό υποστηρίζει το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Τούρκου Προέδρου Ερτνογάν.

Η εφημερίδα που το όνομά της σημαίνει "Νέα Συμφωνία" προσφέρει στήριξη στον Ερντογάν την ώρα που η ελευθερία του Τύπου στην Τουρκία βρίσκεται υπό αυστηρό κυβερνητικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το τουρκικό think-tank Hrant Dink Foundation, η Yeni Akit καλλιεργεί γενικώς το φανατισμό όχι μόνο εναντίον των ομοφυλόφιλων αλλά και κατά των Εβραίων, των Αρμένιων και των Χριστιανών και γενικά εναντίον όποιου αντιπαθεί ο "ψευδοσουλτάνος" Ερντογάν. Μάλιστα, το 2013 μέσα σε διάστημα μόλις 4 μηνών η εφημερίδα δημοσίευσε συνολικά 175 άρθρα με ρητορική μίσους εναντίον 8 ομάδων της μειονότητας στην Τουρκία...

Σχετικά Θέματα:

People: Έρευνα για το Walt Disney World ως πιθανό στόχο του έκανε ο μακελάρης του Ορλάντο

Δείτε βίντεο μέσα από το κλαμπ που έγινε η σφαγή στο Ορλάντο

Με εντολή του ISIS το μακελειό στο Ορλάντο (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ο Θεός θα κρίνει τους ομοφυλόφιλους" δηλώνει ο πατέρας του μακελάρη