Έκρηξη στο Μάντσεστερ: Συναυλία αστέρων για τα θύματα -Σε έξι λεπτά sold out 30.000 εισιτήρια

Έκρηξη στο Μάντσεστερ: Συναυλία αστέρων για τα θύματα -Σε έξι λεπτά sold out 30.000 εισιτήρια
Ενημερώθηκε: 01/06/17 - 18:40

Έκρηξη στο Μάντσεστερ: Μέσα με μόλις έξι λεπτά έγιναν sold out τα εισιτήρια για τη συναυλία των αστέρων με πρωταγωνίστρια την Αριάνα Γκράντε στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης.

Περίπου 30.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν για τη συναυλία που θα δώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της περασμένης εβδομάδας.

Η εταιρεία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester, όπου θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους αστέρες του πενταγράμμου, και η νεαρή τραγουδίστρια.

Μια πλειάδα αστέρων όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, η Κέιτι Πέρι, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο Ούσερ και ο Ουίλ Φάρελ θα συμμετάσχουν επίσης στο σόου ενώπιον 50.000 θεατών στο στάδιο του Μάντσεστερ, Emirates Old Trafford.

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει τη συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα την 22α Μαρτίου όταν ο βομβιστής καμικάζι Σαλμάν Αμπέντι πυροδότησε τα εκρηκτικά του και οδήγησε στον θάνατο 22 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 7 παιδιά. Άλλοι 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ θα δοθούν στο Έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ.